Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατέθεσε την εντολή ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αύριο στις 11:00 ο Αλ. Τσίπρας στο Προεδρικό Μέγαρο



Μετά την μεγάλη νίκη της ΝΔ στις εκλογές και την κατάρρευση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, το πολιτικό σκηνικό αναμορφώνεται. Η διαδικασία για τον σχηματισμό κυβέρνησης έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιστρέφει τη διερευνητική εντολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το απόγευμα της Δευτέρας (22.05.2023).

Έτσι, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί αύριο, 23 Μαΐου στις 11:00, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να του αναθέσει τη δεύτερη διερευνητική εντολή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 παρ. 2 του Συντάγματος. 
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μητσοτάκης είχε ολοκληρώσει μετά τις δύο το μεσημέρι τον κύκλο των τηλεφωνικών επικοινωνιών του με τους πολιτικούς αρχηγούς, έχοντας λάβει νωρίτερα την πρώτη διερευνητική εντολή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Παράλληλα, μετέφερε στους πολιτικούς αρχηγούς ότι η κυβέρνηση θα προτείνει την επίσπευση της σύγκλησης και διάλυσης της νέας Βουλής, ώστε να διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.