Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξασφαλισμένα 15 μετάλλια στο Βαλκανικό πάλης U15-U17



Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος U15-U17 ελληνορωμαϊκής, ελευθέρας και γυναικείας Πάλης, που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροκάστρου από τις 4 έως τις 7 Μαΐου.

Το στάδιο ήταν κατάμεστο και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και τους περισσότερους από 500 παλαιστές από εννέα διαφορετικές χώρες (Κροατία, Μολδαβία, Ρουμανία, Αλβανία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Κόσοβο, Τουρκία) που λαμβάνουν μέρος.

Η νέα γενιά της πάλης έδωσε σπουδαίους αγώνες στην πρώτη μέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος U15 και ήδη η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει 15 μετάλλια, καθώς 12 αθλητές της βρίσκονται στον τελικό της κατηγορίας τους που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ενώ 17 θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο χάλκινο.

Στον τελικό των κατηγοριών τους προκρίθηκαν οι, Έκτορας Σίζο, Γιάννης-Μάριος Μουτουσίδης, Παναγιώτης Μπρούζας, Δημήτρης Σούλης, Στέφανος Βασδέκης, Νίκος Τσαρούχας, Παύλος Ντιαντιάδης, Απόστολος Μπότης, Σωτήρης Ντόντος, Ιωάννα Ξενίδου, Βασιλική Καραβάνου και η Μαρία-Λουίζα Γκίκα.

Για την τρίτη θέση θα προσπαθήσουν οι, Γιάννης Κεσίδης, Άγγελος Καφρίτσας, Παύλος Τσεντίδης, Νίκος Ζίνισα, Όλγα Παυλίδου, Γιάννης Ξυπάκης, Ιάσονας-Πολυχρόνης Μαργαριτίδης, Πολύκαρπος Σερβετάς, Ορέστης Μπαρδής, Σεραφείμ Ξούρας, Ελένη Γκολντάτσι, Δήμητρα Μπαρέλου, Μαρία Ξούρα και  Αντώνης Γαβαλάς.

Ο Νίκος Ιακωβίδης έχει ήδη κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, αφού ο αντίπαλος του, Γιώργος Ζεϊτουνιάν, είναι τραυματίας. Επίσης, υπάρχει ελληνικός «εμφύλιος» τόσο στις Γυναίκες, ανάμεσα στην Βερονίκη Ιωσηφίδου και την Ελένη Γαβρινιώτη, αλλά και στην ελληνορωμαϊκή, όπου ο Θανάσης Αθανασιάδης θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Ζίνισα, οπότε που σημαίνει άλλα δύο μετάλλια για την ελληνική αποστολή.

Η δεύτερη μέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος θα ξεκινήσει το Σάββατο 6 Μαΐου στις 11:00. Στο σημερινό πρόγραμμα είναι προγραμματισμένη και η τελετή έναρξης, στις 17:00.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.