Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια επιστολή 1ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας



Οι μαθητές, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για όσα έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα στο σχολείο μας.
Είναι αξιέπαινη η διάθεση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (κ.Βότση Ερμιόνη, Τζάρη Μάγδα και Ιορδανίδη Αναστάσιο, Σοφία Καλτσά, Χριστίνα Χρυσίδου, Σούλα Ουζούνη, Νόπη Ρωμανίδου) για την αγαστή συνεργασία, αμέριστη και διαρκή συνεισφορά στην επίλυση ζητημάτων και 
την κάλυψη των αναγκών που προέκυψαν όπως: εμπλουτισμός εκπαιδευτικού υλικού, αγορά χαλιών και κουρτινών, ηλεκτρικών συσκευών καθώς και τοποθέτηση/συναρμολόγηση των επίπλων που αποκτήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτοπής Α/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Αλμωπίας κ. Πολυξένη Νάνου και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας κ. Κετικίδη Ιωάννη για τον ελαιοχρωματισμό των τεσσάρων αιθουσών του σχολείου μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Πέλλας κ. Τζάκρη Θεοδώρα για την άμεση ανταπόκριση και παρέμβαση στην αποστολή των επίπλων στο Νηπιαγωγείο μας κατόπιν αιτήματός μας στην υπηρεσία Κτιριακών Υποδομών Σχολικών Κτιρίων.

Με τιμή
Η Διευθύντρια του 1ου 
Νηπιαγωγείου Αριδαίας
Κώτσου Ζωή









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.