Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές 2023: Οι βουλευτές που εκλέγονται στην Πέλλα



Σύμφωνα με εκλογικά αποτελέσματα δύο έδρες κερδίζει η Νέα Δημοκρατία και από μία ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την σταυροδοσία εκλέγονται:
  • Λάκης Βασιλειάδης (17.848)
  • Διονύσης Σταμενίτης (12.460) 
  • Θεοδώρα Τζάκρη (10.699)
  • Ραχήλ Αλεξανδρίδου (4.560)


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Καλημερα σε ολες τις νυφιτσες που ξεβρακωθηκαν απο την λαικη εντολη. Οι πολιτες οπως κατα καιρους σας εγραφα μιλησαν βροντερα και αποφάσισαν για το ποιον θελουν να τους εκπροσωπησει στην Βουλη των Ελληνων. 17.000+ νομιζω τα λεει ολα και το αφηγημα σας περι πλατειας, φωτογραφιων και αντιγραφων πηγε στον Αδη. Κρατειστε αμανατι το φραγμα του Αλμωπαιου, τα Ολυμπιακα σας ακινητα και απο εδω και εμπρος μην ξαναπιασετε πληκτρολογιο. Η εκλογη Βασιλειαδη Λακη σηματοδοτει την βουληση της κοινωνιας, της νεας γενιας, των αγροτων, των ανθρωπων του μοχθου. Τα παπατζηλικια ελαβαν τελος και δυστυχώς για εσας η διορατικοτητα μου δεν σας επειθε μεχρι πριν λιγες ωρες. Δεν πειραζει ομως γιατι μεγαλώνοντας (πολιτικα εννοω) θα μαθετε. Οπως ξερετε ο πρωτος πλεον Βουλευτης ειναι μεγαλοψυχος και θα σας αγαπαει . Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να γραψω με το ονομα που χρησιμοποιουσα γιατι ως βοηθοι αλλων βουλευτικων γραφειων αντιλαμβανεστε ποιος ειμαι. Εμεις την λασπη σας δεν την επιστρεφαμε ποτε. Την κακία σας δεν την χρησιμοποιησαμε ποτε. Την βλακεια σας ομως την εκμεταλευτηκαμε στο επακρο και "ιδού το αποτελεσμα". Καλο υπνο διχως εφιαλτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *ΥΓ: το σχολιο μου οπως καταλαβαινετε απευθυνεται αποκλειστικα και μονο στην "Ελενιτσα", τον "Νικολακη", στον "φανατικο Καρασμανικο" και στους λοιπους εγκαθετους. Το φως της ημερας δεν φοβαται ποτε, θα κερδιζει παντα το σκοταδι και τις πονηρες διαδρομες γιατι στην ζωη και την πολιτικη ολα πληρωνονται τοις μετρητοίς...

      Διαγραφή
    2. Άι σιχτιρ (καλημέρα στον μαλακα )που επενδύει πάνω στον φόβο και την θλίψη όλων εκείνων που ψήφισαν δεξιά και άκρο δεξιά .
      Καλημέρα σε όλους όσους υπέκυψαν στην ακρίβεια τον βιασμό ,σώματος και συνείδησης ,στην απώλεια κάθε κοινωνικού αγαθού και κάθε προσωπικής αξίας .
      Καλημέρα στους ληστές του δημοσίου χρήματος και εγκληματίες αθώων πολιτών ,στους χαφιέδες των παρακολουθήσεων ,στους νεκροθάφτες της υγείας και παιδείας .
      Καλημέρα και στην δικαιοσύνη που μας …προστατεύει από κάθε παρανομία .

      Διαγραφή
    3. Σιγά θα μας πάρουν τα κλάματα.
      ΕΛΕΟΣ.

      Διαγραφή
    4. 8:24 ξέχασες να πεις καλημέρα στους "καλούς φασίστες" του Κασιδιάρη που τους παρακαλούσε ο στόκος ο αρχηγός σας και σας ψήφισαν. Και μία καλημέρα στον αντώναρο και την Ακρίτα έβαλαν και αυτοί ένα χεράκι για το ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    5. Για να καταλαβαινομαστε 8:24 σημερα σας συγχωρουμε τα παντα. Το τελευταιο μεγαλο μνημονιο, το κλεισιμο των τραπεζων, την καταργηση της προστασιας πρωτης κατοικιας και τις πωλησεις με νόμο του Alexis των δανειων στα ξενα συμφεροντα, το Ματι και τους θανατους απο αυτο κλπ κλπ. Εσυ 8:53 μην φας γιατι εχει ανοστη γλαροσουπα. Απο μυγα ξιγκι δεν βγαζεις. Μην εμπλεκεις τις βουλευτικες με τις δημοτικες γιατι αιτια του καθεστώτος Σταμκου εισαι και ο ιδιος. Αυτην την τακτικη στην πολιτικη την διδασκουν στα μικρα νηπια και εμεις εχουμε ηδη αποφοιτησει απο το Πανεπιστήμιο. Λακη μπραβο αλλα θα μπορουσες να πας καλυτερα. Καλο το 18.000 αλλα καλυτερο το +25.000. Δεν πειραζει ομως την αλλη φορα θα το καταφερουμε._ (J ) *Υ.Γ δεν βλεπω αντιδραση απο τις νυφιτσες στο πρωτο μου σχολιο.

      Διαγραφή
  2. Καρασμανη η ιστορία επαναλαμβανεται! θυμάσαι το υποτιμητικό που είπε ο Χαρίλαος Τρικούπης όταν έχασε τις εκλογές από τον Γουλιμη : Ανθ' ημών Γουλιμης. Δυστυχώς ο λαός δεν κοιτάζει έργο , άλλα φανταχτερά και παραμύθι. Συμβουλή μου είναι βρόντηξε τα και φύγε, όπως ο Τρικούπης απεσυρθει .Μετά από ένα χρόνο πέθανε τον τσάκισε η στενοχώρια. Το απεύχομαι για σένα. Ψηλά το κεφάλι. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ο λαός σε εκτιμά για την τιμιότητα και το έργο σου.
    Αλλά το χρήμα πρόδωσε, ψαξτο λίγο αυτό και θα βρεις την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε κε ......... να αποσύρθηται μόνος σας και όχι σ αυτή την σειρά και με αυτό το ποσοστό. Επιτέλους κουράσατε και λογικό να κουραστήκατε. Φτάνει πια τόσα χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για όλους που πολιτεύονται και σε δημοτικό και σε τοπικό επίπεδο. Κάνατε την πολιτική επάγγελμα. ΦΙΛΙΚΑ..... προς όλες τις κατευθύνσεις.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο στην Ραχήλ Αλεξανδρίδου και την άνοδο του ΠΑΣΟΚ! Κλάμα στον πρώην Δήμαρχο Έδεσσας που είχε γίνει ουρά του Νουσηκύρου μήπως και βολευτεί και γλιτώσει από την κατρακύλα! Απόλυτος ξεπεσμός αλλά και ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!Η κρίση έρχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το σχόλιο για τον πρώην Δήμαρχο Έδεσσας αφορά τον Σόντρα!

      Διαγραφή
    2. για άλλη μια φορά πρωτεύουσα νόμου έμεινε χωρίς βουλευτή *δεν με απασχολούσε ποιος θα ήταν αλλά πάλι δν έχουμε βουλευτή….είμαστε άξιοι της μοίρας μας και εσυ κάτσε και λέγε για τον Σοντρα…για αυτό δεν θα έχουμε ποτέ βουλευτή!καληνυχτα

      Διαγραφή
    3. Δεν μου αρκεί να έχω απλά βουλευτή από την πόλη μου και να είναι ότι νάναι!!Και σίγουρα ως υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ της εποχής του Ανδρέα δεν θα ένιωθα ικανοποίηση αν εκπροσωπούσε την πόλη ο Νουσηκύρου, αποτυχημένος πολιτευτής της Νεας Δημοκρατίας που δεν μπορούσε ούτε Δήμαρχος να βγει και σκέφτηκε να κάνει την αρπαχτή του μέσω του ΠΑΣΟΚ! Το πιο τραγικό δεν είναι ο Άλκης αλλά οι παρατρεχάμενοι τύπου Σόντρα που για την δική τους καβάντζα κατάντησαν ουρά του αποτυχημένου νεοδημοκράτη!Πόσο πιο χαμηλά πόσο κατάντια!!

      Διαγραφή
    4. Ρε μην είστε κολλημένοι…και ο Νουσηκυρου έχει βοηθήσει πολύ κόσμο 12,500 σταυρούς είχε πάρει μην τα ισοπεδώνουμε όλα …απλά το ΠΑΣΟΚ δεν το ήθελε άλλο κομματι αυτό…εγώ σου μιλάω για εκπροσώπηση είτε η Παπαδακη είτε ο δικηγόρος της Ζήνας είτε ο Νουσηκυρου είναι απαράδεκτο πρωτεύουσα νόμου να μην έχει βουλευτή από το 2009 όλα στα γιαννιτσα θα πάνε χωριό θα κάνουν την Έδεσσα…ξυπνήστε λίγο

      Διαγραφή
    5. Πόσο δίκιο!!!

      Διαγραφή
  4. Θρίαμβος για δικαστές που σκότωσαν την δικαιοσύνη για τους δημοσιογράφους που σκότωσαν την αλήθεια για την εκκλησία που σκοτώνει την ορθοδοξία για τους πολιτικούς που σκότωσαν την δημοκρατία και τόν λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.