Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παναθηναϊκός: 24 κρούσματα κορωνοϊού - Αίτημα για αναβολή της αγωνιστικής



Η Super League ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διοικητικού συμβουλίου την Κυριακή (07/05) στις 12:00 με θέμα την αναβολή των αγώνων της 9ης και 10ης αγωνιστικής των playoffs μετά από αίτημα του “τριφυλλιού”, το οποίο έχει 24 κρούσματα κορωνοϊού. 

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αναβολής της αγωνιστικής, αφού υπάρχει τέραστιο πρόβλημα στην ομάδα με επιδημία κορωνοϊού που έχει ξεσπάσει, με περισσότερα από 24 κρούσματα να έχουν βρεθεί στις τάξεις της ομάδας. Τα 14 είναι σε παίκτες και τα δέκα σε μέλη του σταφ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.