Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θρήνος στα Γιαννιτσά: ''Έφυγε'' από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης, 29χρονος μπασκετμπολίστας με θητεία και στην Α1



Το ελληνικό μπάσκετ πενθεί το χαμό του 29χρονου Γιαννιτσιώτη Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη, ο οποίος «νικήθηκε» από την επάρατη νόσο.
Με θητεία σε ΠΑΟΚ, Φίλιππο Βέροιας,Τρίκαλα (στην Basket League),  αλλά και στα πρωταθλήματα της Σουηδίας και της Αυστρίας, ο Αλέξανδρος  «έφυγε» χθες Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία μόλις 29 ετών!
Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης πάλεψε για χρόνια με τον καρκίνο, τον είχε ξεπεράσει, τελικά όμως νικήθηκε και σκόρπισε θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ, στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, με όσους τον γνώρισαν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του.
Δυναμικός φόργουορντ με ύψος 2μ.01, ο Βαρυτιμιάδης έπαιξε στον ΠΑΟΚ σε ηλικία 17 ετών με προπονητή τον Σούλη Μαρκόπουλο και συνεργάστηκε με επίσης αξιόλογους τεχνικούς όπως ο Κώστας Φλεβαράκης και ο Γιάννης Καστρίτης.
Εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Βαρυτιμιάδης αγωνίστηκε τόσο στη Σουηδία, όσο και στην Αυστρία.
Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα, στις 12.00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στα Γιαννιτσά.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.