Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Κιλκίς: Ορκίστηκαν 29 υπάλληλοι από το πρόγραμμα ''Βοήθεια στο Σπίτι''



Στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Κιλκίς εντάσσονται επισήμως είκοσι εννέα (29) υπάλληλοι που εργάζονται στο πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’. Οι υπάλληλοι ορκίστηκαν σήμερα το μεσημέρι ενώπιον του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, πανευτυχείς για τη νέα εργασιακή τους  σχέση με το δημόσιο τομέα ύστερα από πολυετείς αγώνες για την επαγγελματική τους κατοχύρωση.
Ο Δήμαρχος Κιλκίς καλωσόρισε τις κοινωνικούς λειτουργούς, τις κοινωνιολόγους, νοσηλεύτριες και οικιακές βοηθούς, που στελεχώνουν μία από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές όπως τόνισε κοινωνικές δομές με ευχές για μια παραγωγική υπηρεσιακή θητεία και μίλησε με επαινετικά λόγια για τις υπηρεσίες που παρέχουν  στους ηλικιωμένους, σε μοναχικούς ανθρώπους και σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού με ιδιαίτερη φροντίδα και κοινωνική ευαισθησία. Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ είναι η ασπίδα της ασκούμενης κοινωνικής πολιτικής του Δήμου τόνισαν στους σύντομους χαιρετισμούς τους  και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Θεοδωρίδης  όπως και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Στέλλα Ξάκη.  
Σε ότι αφορά τη δικαίωση του αιτήματος της μονιμοποίησης των υπαλλήλων επισημάνθηκε  και ο υποστηρικτικός ρόλος του Δήμου Κιλκίς στη συνέχιση της εργασίας τους ,που εκφράσθηκε τελευταία και με την έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος για τη διασφάλιση της εργασιακής τους σχέσης στο πρόγραμμα μέχρι και το όριο συνταξιοδότησής τους.  
Παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας ήταν και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μπαλάσκας και η Πρόεδρος της ΚΔΕΚ Χρυσή Σοφού.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.