Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών πρωταθλητής στο τουρνουά καλαθοσφαίρισης ''3χ3'' των Γυμνασίων Δήμου Πέλλας



Με απόλυτη επιτυχία για το 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών ολοκληρώθηκε το τουρνουά "3x3 στα Σχολεία" της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 05/05/23 στο Δ.Α.Κ. Γιαννιτσών "Έλλη Μυστακίδου" με την αρωγή της Δημοτικής Αρχής/Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πέλλας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πέλλας.
Οι δύο ομάδες του σχολείου εκπροσώπησαν επάξια το 3ο Γυμνάσιο παίζοντας φανταστικό μπάσκετ.
Η μία από αυτές η επονομαζόμενη "Νέα Γενιά"( Σωτηρίου Δημοσθένης -αρχηγός, Πολιούδης Αντώνης, Χασιώτης Γεώργιος και Χαχούδης Παναγιώτης) κατέκτησε και το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης αήττητη(νικώντας σε τέσσερις συνολικά αγώνες) ενώ η δεύτερη "οι πρωταθλητές" ( Μαυρίδης Δημήτριος-αρχηγός, Δημητριάδης Ιωάννης, Εμμανουηλίδης Σταύρος και Καρυπίδης Απόστολος) "λύγισε" στους προημητελικούς παρά την ψυχωμένη προσπάθεια.
Το μπασκετικό τουρνουά τα είχε όλα, πάθος, δύναμη, αλλά το σημαντικότερο γεγονός ήταν πως στο τέλος, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έμειναν ενθουσιασμένα, παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.
Η διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών, το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών εκφράζουν τα συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου για την  φοβερή προσπάθεια και τον απαράμιλλο ζήλο να εκπροσωπήσουν για ακόμα μία φορά επάξια το 3ο Γυμνάσιο, εμπλουτίζοντας με ένα ακόμα βαρύτιμο κύπελλο την ήδη πλούσια τροπαιοθήκη του Γυμνασίου.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.