Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις 5 ατόμων για ναρκωτικά στην Κεντρική Μακεδονία



Στο πλαίσιο ειδικών στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (5 Μαΐου 2023) συνολικά 5 άτομα, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς σε χώρο πλησίον της οικίας του βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 35,07 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 3,3 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επίσης κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του.
Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 2 ημεδαποί άνδρες, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς στην κατοχή τους και στις οικίες τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

· 5 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 365,45 γραμμαρίων,
· 5 συσκευασίες με ναρκωτική ουσία «MDMA» συνολικού βάρους 11,57 γραμμαρίων,
· μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης,
· 6 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
· 4 τρίφτες κάνναβης,
· 3 κινητά τηλέφωνα και
· το χρηματικό ποσό των 2.070 ευρώ.

Στην τρίτη περίπτωση συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε περιοχή της Πιερίας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 295 γραμμαρίων και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Επίσης κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκε στην κατοχή του.

Στην τελευταία περίπτωση συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, σε περιοχή της Πιερίας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 5 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 40,1 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της διάδοσης των ναρκωτικών θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.