Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΣ Έδεσσας «Μ. Αλέξανδρος»: Εικαστικός Μήνας Μάϊος - Παρθεναγωγείο (Βαρόσι)Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει φέτος ο Μήνας Μάϊος στην Έδεσσα μιας και ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» έχει φροντίσει να πραγματοποιηθούν πέντε πολύ ενδιαφέρουσες εκθέσεις, συνοδεία μουσικής. Ο Σύλλογος συνεργάζεται με την ΔΗΚΕΔΕ, το Ωδείο Δήμου Έδεσσας αλλά και με τον Σύλλογο Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής».

Πρόγραμμα
31ος Εικαστικός Μήνας Μάϊος- Παρθεναγωγείο, Έδεσσα

- Σάββατο 13 Μαΐου έως Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, έκθεση ζωγραφικής της Ευφροσύνης (Σύνης) Βυζοβίτου
- Σάββατο 20 Μαΐου έως Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, έκθεση ζωγραφικής της Χρύσας Κοφίνα
- Σάββατο 27 Μαΐου έως Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, έκθεση ζωγραφικής το Jose Escobar (σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής»)
- Σάββατο 3 Ιουνίου έως Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, έκθεση φωτογραφίας του Τρύφωνα Κίτσου
- Σάββατο 10 Ιουνίου έως Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, έκθεση φωτογραφίας του Αναστάσιου Ροβιθάκη.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις:
- Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στις 7 το απόγευμα θα γίνει (στο Παρθεναγωγείο) η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μερόπης Βλάχου «Σωκράτης ο φίλος ης σοφίας» (εκδ.Μολύβι). Μουσική επένδυση (κανονάκι) σε συνεργασία με το Ωδείο Δήμου Έδεσσας.
- Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στις 8 το βράδυ θα γίνει η συναυλία της χορωδίας του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, η «Ηχώ των Καταρρακτών» (στο ανοιχτό θεατράκι στο Βαρόσι, σε περίπτωση βροχής στο Παρθεναγωγείο).

Τα εγκαίνια των εκθέσεων θα γίνονται κάθε Σάββατο στις 8 μ.μ. Παράλληλα θα υπάρχει ένα 20λεπτο μουσικής επένδυσης σε συνεργασία με το Ωδείο Δήμου Έδεσσας.
Οι εκθέσεις θα λειτουργούν 18:00 – 22:00 μ.μ. Σάββατο & Κυριακή: 11.00 -13:00 & 18:00 – 22:00.

Κάθε Κυριακή θα πραγματοποιείται συναυλία από το Ωδείο Δήμου Έδεσσας, στον χώρο των εκθέσεων.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.