Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ΠΑΣΟΚ αδειάζει Παραστατίδη: Δεν υπάρχει στο πρόγραμμά μας αύξηση ΕΝΦΙΑ


Σε πλήρες άδειασμα των σημερινών δηλώσεων του υποψήφιου βουλευτή του, κ. Στέφανου Παραστατίδη, πως θα πρέπει να αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ, προχώρησε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι πουθενά στο πρόγραμμά του δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη. 

"Πουθενά στο πρόγραμμά μας δεν μιλά για αύξηση του ΕΝΦΙΑ. Θέση μας είναι η προοδευτική του μείωση. Με προτεραιότητα την προστασία των πιο αδύναμων Ελλήνων και της μεσαίας τάξης''.

"Όπως άλλωστε προτείνουμε για τους φόρους, που κυρίως πλήττουν τη μεσαία τάξη και τους ευάλωτους, όπως είναι η μείωση έμμεσων φόρων, η μείωση φόρων στη μισθωτή εργασία και η μείωση φόρων στις οικογένειες με παιδιά" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. 

Νωρίτερα ο κ. Παραστατίδης  εξέφρασε τη  θέση ότι οι άμεσοι φόροι όπως αυτός της γονικής κληρονομιάς αλλά και ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να διατηρηθούν και να ενισχυθούν, προκειμένου να μειωθούν οι έμμεσοι φόροι.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.