Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας: Συνεχίζει την δράση του με την συλλογή καπακίων(φωτο)



Ο Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν.Πέλλας και όλων των παθήσεων συνεχίζει την δράση του με την συλλογή των καπακίων και σας καταθέτουμε όλο αυτό το διάστημα από την αρχή του 2023 τι έχουμε καταφέρει. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και συμμετέχουν  όλοι, τα σχολεία, οι επιχειρήσεις και διάφοροι φορείς στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Φυσικά όλη η δράση γίνεται με την στήριξη των μεταφορικών εταιρειών που μεταφέρουν τα καπάκια εντελώς δωρεάν καθώς και όλα τα ορθοπεδικά είδη σε όλη την Ελλάδα.
Φέτος ξεκινήσαμε δυναμικά γιατί έγιναν κάποιες αλλαγές στον Σύλλογο μας όπου το νέο Δ.Σ που εκλέχτηκε έχει όρεξη για πολλή δουλειά και συνέπεια σε ότι και αν αποφασίσει. 
Με το ξεκίνημα της καινούργια χρονιάς πρώτα πρώτα δώσαμε 1 απλό αμαξίδιο στο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αλεξάνδρεια για έναν άπορο. 
Στις 08-02-2023 στείλαμε 2 απλά αμαξίδια στην Άρτα που αποκτήθηκαν από την συγκέντρωση πλαστικών καπακίων από τα σχολεία. 
Στις 20-02-23 κάναμε δωρεά σε ένα παιδί από την Βέροια 1 ηλεκτρικό γερανάκι όπου και δόθηκε ανάσα στην οικογένεια.
Στην συνέχεια μέσα στον Μάρτη μήνα δώσαμε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό 1 παιδικό αμαξίδιο για ένα παιδί στην Αλεξάνδρεια και 1 πι για ενήλικα.
Στις 21-03-2023 στείλαμε στο Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σερρών 1 απλό αμαξίδιο. Το Τμήμα του ΕΕΣ Σερρών κάνει συλλογή πλαστικών καπακίων και η συνεργασία μας είναι άψογη.
Στις 23-03-2023 δώσαμε σε συμπολίτη μας 1 αμαξίδιο μπάνιου που το χρειαζόταν άμεσα.
Ο Σύλλογος Μακροχωρίου ¨Ψηφιδωτό¨ εδώ και χρόνια στηρίζει την δράση μας και μας προσφέρει ποσότητες πλαστικών καπακίων. Στίς 23-03 μας επισκέφθηκαν και τους παραδώσαμε 1 απλό αμαξίδιο.
Στην κοινότητα του Μαρμαρά του Δήμου Σιθωνίας στείλαμε 1 απλό αμαξίδιο, 1 νεφελοποιητή, 1 αερόστρωμα, 1 πι, 1 ζευγάρι πατερίτσες και 1 πιεσόμετρο. Ο Δήμος Μαρμαράς στέλνει πολύ μεγάλες ποσότητες πλαστικών καπακίων σε συνεργασία με τοπικό Σύλλογο και σχολεία. Έχουν στήσει καρδιές και συλλέγουν καπάκια όπου και τα προσφέρουν στον Σύλλογό μας.
Παραδώσαμε στην Κατερίνη 1 αμαξίδιο ειδικού τύπου για να εξυπηρετηθεί μια ηλικιωμένη που είναι ανασφάλιστη.
Στείλαμε στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς συγκεκριμένα για τις ανάγκες του Νοσοκομείου του Αργοστολίου 1 αερόστρωμα, 1 πι, 1 ζευγάρι πατερίτσες, 1 πιεσόμετρο και πάνες ακράτειας. Το ΚΕΠ ΛΗΞΟΥΡΊΟΥ συγκεντρώνει μεγάλες ποσότητες πλαστικών καπακίων και μας τα κάνουν δωρεά. Η συλλογή καπακίων πιάνει τόπο.
Στίς 21-04-2023 παραδώσαμε στην Ενορία ΑΓ.ΣΠΥΡΊΔΩΝΑ στην Ηγουμενίτσα 1 αερόστρωμα, 1 πιεσόμετρο, 1 ζευγάρι πατερίτσες και πάνες ακράτειας για τις ανάγκες της ενορίας. 
Η δράση μας συνεχίζεται και όσο μας στέλνουν καπάκια τόσο πιο πολύ παίρνουμε δύναμη και έτσι συνεχίζουμε τις αποστολές όπου χρειάζεται και υπάρχουν ανάγκες.
Ευχαριστούμε πολύ όλους που συμβάλλουν σε αυτή την σημαντική προσπάθεια που γίνεται. Εμείς το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι συνεχίζουμε και δηλώνουμε:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Από τον Σύλλογο








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.