Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάλη-Με πολλές ελληνικές διακρίσεις η αυλαία του Βαλκανικού πρωταθλήματος



Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το Βαλκανικό Πρωτάθλημα U15-U17 Ελληνορωμαϊκής, Ελευθέρας και Γυναικείας Πάλης που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροκάστρου Σερρών από τις 4 έως τις 7 Μάη.
Οι περισσότεροι από 540 αθλητές, από δέκα διαφορετικές χώρες (Ελλάδα, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κόσσοβο, Κροατία, Μολδαβία, Σερβία, Ρουμανία) έζησαν συγκινητικές, υπέροχες και συγκλονιστικές στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει.
Την 3η μέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος η Εθνική Ελλάδας αποχώρησε από τις παλαίστρες με χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια. Η ελληνική αποστολή κατέγραψε 19 μετάλλια με 5 χρυσά, 5 ασημένια και 9 χάλκινα. Όμως, μεγάλες διακρίσεις είχαμε και στο σύνολο, αφού η Ελλάδα κατέλαβε την 2η θέση στην ελληνορωμαϊκή, την 4η στην ελευθέρα και την 2η στις γυναίκες U17.
 Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι: Μαρία Λουίζα Γκίκα, Σωκράτης Κωνσταντινίδης, Φίλιππος Ψωμάς, Αρίωνας Κολιτσόπουλος και Δημήτρης Παππάς
Το ασημένιο οι: Δήμητρα - Χριστίνα Σκουβάκη, Μαρία Βανδουλάκη - Βάνδουλα, Γεωργία Χασαμπαλιώτη, Αϊκ Καζαριάν και Αγάπη Αμπελίδου.
Και το χάλκινο οι: Ευγενία Λάμπρου, Σπύρος Ιωαννίδης, Βασίλης Ραφαήλ Παπαγεωργίου, Λουκία Καραγιάννη, Θανάσης Ευθυμιάδης, Βασίλης Κεσίδης, Αβραάμ Μουστόπουλος, Θεοδώρα Ραφήλια Αργυρίου και Μανώλης Νικολαϊδης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.