Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις για ναρκωτικά - Εξιχνίαση κλοπών σε Χαλκηδόνα και Ημαθία



Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί όπλων
 
Συνελήφθη χθες (12 Μαΐου 2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκηδόνος, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα αποθήκης της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αποσπάσματα κάνναβης βάρους 50 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα πιστόλι. Επίσης, κατασχέθηκε 1 δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούσε σε γλάστρα. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Εξιχνίαση κλοπών 
· Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 24ης Απριλίου 2023, παραβίασαν οικία σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 220 ευρώ. Το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο παραδόθηκε από τον έναν ανήλικο και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του. 

· Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 17 έως 18 Απριλίου 2023, παραβίασε όχημα ημεδαπού σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.