Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα ενότητας και νίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Γιαννιτσά- Παρουσίαση υποψηφίων και εγκαίνια εκλογικού κέντρου (φωτο)



Μήνυμα νίκης, αλλά και μήνυμα ενότητας δόθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Γιαννιτσά, την Παρασκευή το απόγευμα σε πολιτική εκδήλωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Οργάνωσης στα Γιαννιτσά (Παύλου Μελά 10), όπου παράλληλα έγινε και η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών στην Πέλλα.
"Ήδη βρισκόμαστε μια ανάσα από τις εκλογές της Κυριακής, ημέρα που με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσουμε ανάσα στους πολλούς. Ήρθε και πάλι η ώρα της αλλαγής, ήλθε η ώρα όπου η επιλογή μας θα δώσει τη νίκη στην δημοκρατία και στην δικαιοσύνη για όλους". Αυτό τόνισε στην εισαγωγική της ομιλία στην εκδήλωση η Συντονίστρια της ΟΜ Γιαννιτσών, Ειρήνη Αρκουμάνη, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι "το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣ είναι συμβόλαιο για την καθημερινή ζωή των πολιτών, είναι το συμβόλαιο αλλαγής", όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Στην παρουσίαση που έγινε, όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν στην "αναγκαιότητα να συμμετάσχουν οι πολίτες στις εκλογές της Κυριακής 21 Μαϊου για να έλθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτως ώστε, σε συνεργασία με τις προοδευτικές δυνάμεις να φέρει αλλαγή στον τόπο μας, να επανέλθει η ασφάλεια, η πρόοδος, η Δικαιοσύνη", όπως τόνισαν.

Οι υποψήφιοι βουλευτές στην Πέλλα
Δάντση Παρασκευή (Εύη)
Γεννημένη στα Γιαννιτσά Πέλλας, εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας μηχανικός στον τόπο καταγωγής της την Άρνισσα Ν. Πέλλας και επίσης ως επιστημονικός συνεργάτης σε Ευρωπαϊκά προγράμματα. Τρίτεκνη μητέρα παντρεμένη με τον Μπερέα Παύλο. Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αρχιτεκτονικής της Βενετίας στο τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, του Μεταπτυχιακού Ακουστικού Σχεδιασμού Περιβαλλόντων χώρων και Κτιρίων και του Μεταπτυχιακού Εφαρμοσμένες Αρχαιολογικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Με άριστη γνώση Ιταλικών και Αγγλικών. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Μηχανικών Πολεοδομίας Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Άρνισσας, μέλος του Συλλόγου Προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδας στον οποίο διετέλεσε Αντιπρόεδρος για μια θητεία. Από το 2021 είναι μέλος της Οργάνωσης Μελών του Σύριζα Έδεσσας –Βεγορίτιδας με ενεργό ρόλο στο Συντονιστικό και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας.

Μπαλτζής Κώστας
Ζει στα Γιαννιτσά και είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Έχει πτυχίο Φυσικής, Μεταπτυχιακό στην Ηλεκτρονική και τις Τηλεπικοινωνίες, και Διδακτορικό στις Ασύρματες Τηλεπικοινωνίες. Εργάζεται ως Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ και ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο Ραδιοεπικοινωνιών του ΑΠΘ. Είναι Υπεύθυνος της Θεματικής Οικονομίας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Πέλλας και μέλος των Ο.Μ. Γιαννιτσών (έχοντας διατελέσει Συντονιστής την περίοδο 2015-21) και Πανεπιστημιακών Θεσ/νίκης, καθώς και των Τμημάτων Οικονομικής και Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ασχολείται ενεργά με το Συνδικαλισμό την τελευταία εικοσαετία και δραστηριοποιείται κινηματικά στους χώρους της Παιδείας, της Υγείας, του Περιβάλλοντος και στο Αντιφασιστικό μέτωπο.

Μπαμπαλής Αλκιβιάδης (Άλκης)
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιαννιτσά Πέλλας. Σήμερα στα 30 του ζει και εργάζεται ως οικονομικός αναλυτής στο εξωτερικό. Απόφοιτος του Τμήματος Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία στις δημόσιες σχέσεις και τον τουρισμό. Είναι μέλος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιαννιτσών.

Σηφάκης Γιάννης
Γεννήθηκε το 1962, πατέρας δύο παιδιών. Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, ελεύθερος επαγγελματίας. Ασχολήθηκε με ιδιωτικά, δημόσια έργα αλλά από το 1996 ασχολείται με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (μικρά υδροηλεκτρικά και φωτοβολταϊκά έργα) μελετητικά, κατασκευαστικά αλλά και συμμετέχοντας σε πέντε μικρά υδροηλεκτρικά έργα σε λειτουργία και σε κάποια φωτοβολταϊκά. Από τα φοιτητικά του χρόνια στην Αριστερά και στην οργανωμένη πάλη. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του συλλόγου Μηχανικών Πέλλας, του συλλόγου Εργοληπτών Πέλλας, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και Πρόεδρος επί 7 χρόνια του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων. Από το 2012 ως το 2014 συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας και από τον Ιανουάριο 2015 ως τον Ιούλιο 2019 βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας.

Σταυρίδου-Κερεμίδου Σοφία
Γεννήθηκε το 1960, είναι αγρότισσα, παντρεμένη με τον Γιάννη Σταυρίδη (παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο νομό) και έχουμε δυο παιδιά, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από το 2014. Ιδρυτικό μέλος της εταιρίας γυναικών «Σκυθραία» της Σκύδρας, εκλεγμένο μέλος σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, με ενεργή συμμετοχή στο αυτοδιοικητικό κίνημα. Εκλεγμένο μέλος στην ΤΕΔΚ 2007-2011 και Αντιπρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών «Πρόσβαση».

Τζάκρη Θεοδώρα
Γεννήθηκε στην Πέλλα και κατοικεί στα Γιαννιτσά. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Δημόσιο Δίκαιο και την Πολιτική Επιστήμη από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου. Ομιλεί τη Γερμανική και την Αγγλική γλώσσα. Είναι δικηγόρος από το 1996 και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών. Το 1998 και το 2002 εκλέχθηκε Νομαρχιακή Σύμβουλος στον Ν. Πέλλας και διετέλεσε Αντινομάρχης Παιδείας. Το 2004 εκλέχθηκε βουλευτής Πέλλας και επανεκλέγεται σταθερά από τότε έως σήμερα.
Έχει θητεύσει Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από το 2009-2011 και Υφυπουργός Βιομηχανίας από το 2015-2017. Είμναι αναπληρώτρια Τομεάρχης Εξωτερικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρμόδια για τον Απόδημο Ελληνισμό και το Εξωτερικό Εμπόριο, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Συντονιστής της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Σγουρούδης, μέλη των Οργανώσεων και φίλοι της παράταξης από την περιοχή.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment