Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ''Νίκης'' στο Ν Πέλλας


Η Νίκη ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο του Νομού Πέλλας. Αποτελείται από 5 αξιόλογους ανθρώπους από όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους με ήθος, αρχές, αξίες και ιδανικά. Γνωρίζοντας τις ανάγκες του πολίτη, αποφάσισαν να συνδράμουν στον αγώνα της ΝΙΚΗΣ για τις βουλευτικές εκλογές  στις 21 Μαΐου.

Ξεκινώντας από τον 1ο μας υποψήφιο Βασιλειάδη Αντώνιο Πρώην δήμαρχο Γιαννιτσών, καθηγητή Θεολογίας ο οποίος δίδασκε επί πολλά έτη στις σχολικές αίθουσες με σκοπό να βοηθήσει στην αναβάθμιση και την βελτίωση της παιδείας η οποία καταρρέει, και με την τεράστια εμπειρία στα θέματα της αυτοδιοίκησης και κατ επέκταση στα προβλήματα που ταλανίζουν τον Ελληνα πολίτη. Είναι εδώ για να βοηθήσει στην λύση αυτών.

Συνεχίζοντας στον 2ο υποψήφιο Γαλαντάρη Δημήτριο γνωστό επιχειρηματία της περιοχής στο τομέα της εστίασης που γνωρίζει τις τεράστιες ανάγκες και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κρίση στις επιχειρήσεις που οι περισσότερες βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατάρρευση με την υπερφορολόγηση και το αυξημένο κόστος στην ενέργεια και τις τεράστιες αυξήσεις στις πρώτες ύλες. Όπως και στον τομέα του εμπορίου που είναι η ατμομηχανή του νομού γνωρίζει την αδυναμία οργάνωσης και συντονισμού για τις εξαγωγές των αγροτικών προϊόντων του τόπου μας στις παγκόσμιες αγορές.





Ο τρίτος υποψήφιος Καρασαββίδης Γεώργιος, λογιστής σε μία από τις μεγαλύτερες Εταιρείες επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων της περιοχής, ο οποίος γνωρίζει τις ανάγκες που έχει μία επιχείρηση αλλά και ο κάθε πολίτης ατομικά πάνω στο λογιστικό κομμάτι και είναι έτοιμος να βοηθήσει ετσι ώστε να βρεθούν λύσεις στην πολυπλοκότητα του συστήματος.

Τέταρτος υποψήφιος είναι ο κύριος Μακρίδης Σταύρος κατά κύριο επάγγελμα αγρότης. Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που γνωρίζει τις ανάγκες των αγροτών στον τομέα της καλλιέργειας, όπως η έλλειψη εργατών γης, το υψηλό κόστος εφοδίων, η δυσβάσταχτη υπερφορολόγηση στα καύσιμα και οι δυσκολίες στις πωλήσεις των αγροτικών προϊόντων.

Τέλος η κυρία Μαραντίδου Γεωργία είναι η πέμπτη υποψήφια. Είναι ιδιωτική υπάλληλος γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκεί. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι μισθοί οι οποίοι είναι από τους χαμηλότερους στην Ευρώπη, η μαύρη εργασία και τα όρια συνταξιοδότησης που συνεχώς αυξάνονται. Είναι έτοιμη να συμβάλει στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment