Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντώνης Ξυλουργίδης από την Σκύδρα: ''Δεν θα διαψεύσω ποτέ τις προσδοκίες των πολιτών της Πέλλας'' (φωτο)



Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Αντώνης Ξυλουργίδης, ολοκλήρωσε τον κύκλο ομιλιών, στην πορεία του προς τις εκλογές της 21ης Μάη. 

Ξεκινώντας στην εναρκτήρια από την Έδεσσα, συνεχίζοντας στον Μυλότοπο, τα Γιαννιτσά, τους Γαλατάδες, την Αριδαία, κατέληξε χθες στην Σκύδρα, με ομολογουμένως εντυπωσιακό τρόπο.
Το χαρακτηριστικό της εκδήλωσης, πέρα από την συγκλονιστική κοσμοσυρροή, ήταν το συγκινησιακό κλίμα που κατέκλυσε τους παριστάμενους.
Στο ξεκίνημα της ομιλίας, αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του Μίμη Γαϊτανίδη, λέγοντας ότι οι αγώνες του αποτελούν παρακαταθήκη.
Στη συνέχεια παρουσίασε τους λόγους της υποψηφιότητάς του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Κατέρχομαι στις εκλογές γιατί θέλω να εκφράσω την γενιά μου, τις νέες γενιές ανθρώπων που διαπαιδαγωγήθηκαν από το διαχρονικό ΠΑΣΟΚ. Κατεβαίνω υποψήφιος γιατί θέλω να εγγυηθούμε ξανά το ΠΑΣΟΚ των προσδοκιών..."

Διλήμματα
Στα πολιτικά ζητήματα, ανέδειξε καθοριστικά διλήμματα όπως:
- Η διαφορετικότητα της σοσιαλδημοκρατίας από τον νεοφιλελευθερισμό.
- Συγκυρία και πολιτική ανανέωση.
- Λαϊκισμός και πελατειακή σχέση.
- Κοινωνική διαβούλευση και πολιτικός καθωσπρεπισμός. Συγκεντρωτισμός.

Μοντέλο ανάπτυξης προτεραιοτήτων για την Πέλλα
Για την Πέλλα παρουσίασε ένα μοντέλο ανάπτυξης προτεραιοτήτων, καταλήγοντας ως  εξής: "Όσοι καθυστέρησαν να το εκπονήσουν είναι κατώτεροι των περιστάσεων".
Για την αγροτική οικονομία μίλησε για άμεση έναρξη εθνικού διαλόγου, καταθέτοντας 3 προτάσεις για την Ελλάδα και 2 που αφορούν την Ευρώπη.
Στο τέλος, με ανεβασμένος τόνους προκαλώντας συγκίνηση, αντιπαρέβαλε το έργο του Ανδρέα Παπανδρέου με την περίοδο δίωξης το '89 από τους σημερινούς μονομάχους (Τσίπρα, Μητσοτάκη), με την υποκριτική σήμερα επίκλησή του.
"Ζητώ ισχυρή εντολή-ψήφο καρδιάς, για να εκπροσωπήσω την Πέλλα στα κέντρα αποφάσεων. Υπόσχομαι να μη σας διαψεύσω...", κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας, σε ένθερμο κλίμα μεγάλης φόρτισης και συναισθήματος.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment