Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θέσεις και απόψεις του υποψήφιου βουλευτή με την Ελληνική Λύση στην Πέλλα, Γρηγόρη Δέλλιου


Για την υποψηφιότητα με τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση για δεύτερη φορά
Είναι η δεύτερη φορά που κατεβαίνω υποψήφιος με τον Κυριάκο Βελόπουλο που εκτιμώ ιδιαιτέρως, καθώς γνωρίζω τον ίδιο και την πορεία του εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μια συνειδητή επιλογή καθώς η πατρίδα μας, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού από κανέναν. Στις εκλογές του 2019 οι ψηφοφόροι της Ελληνικής Λύσης μου έδωσαν την πρώτη θέση ανάμεσα στους συνυποψηφίους μου, αυξάνοντας τις ευθύνες μου απέναντι τους. Οι πολίτες απεχθάνονται το φθαρμένο πολιτικό σύστημα καθώς αντιλαμβάνονται στην καθημερινότητα τους, το οικονομικό, κοινωνικό και δυστυχώς κάποιες φορές και ψυχολογικό αδιέξοδο που τους έχει οδηγήσει.
 
 
Για το κλίμα στην Πέλλα σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές
Αυτό  που εγώ εισπράττω από τους συμπολίτες μας σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, είναι πως πλέον αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα αυτών των εκλογών. Η κυβερνητική ανικανότητα από τα κόμματα εξουσίας που μας έφεραν στην δεινή αυτή θέση και η αίσθηση της συνεχούς αστάθειας είναι ο κύριος προβληματισμός τους.
 
 
Για τα χωριά μας και γενικότερα την ύπαιθρο
Η Πέλλα ερημώνει με αποτέλεσμα να στερείται του παραγωγικού δυναμικού της. Οι πολιτικές που ακολούθησαν έως σήμερα τα τρία κόμματα εξουσίας Πασόκ, Ν.Δ και Σύριζα, με τις λάθος αποφάσεις τους, κατάφεραν να καταργηθούν σχεδόν όλες οι υπηρεσίες από τις μικρές πόλεις και η συγκέντρωση τους στις μεγαλύτερες, θεωρώ πως είναι από τις βασικές αιτίες, αλλά φυσικά δεν είναι μόνον αυτό. Ο νομός μας ως γνωστό εξαρτάται από τον πρωτογενή τομέα, αφού είναι αγροτικός. Η μεγάλη αύξηση στις τιμές ενέργειας και καυσίμων, η αύξηση στις τιμές των λιπασμάτων- φυτοφαρμάκων, η μηδαμινή χρηματοδότηση των αγροτών για να παράξουν, σε συνδυασμό με το χαμηλό επίπεδο μεταποίησης των αγροτικών προϊόντων διογκώνουν το πρόβλημα, αναγκάζοντας όλο και περισσότερο τους νέους, να εγκαταλείπουν την ύπαιθρο και τα χωριά τους.
 
 
Για την εξωτερική πολιτική
Καθημερινά η Τουρκία, μας απειλεί ανοιχτά με πόλεμο και πως “θα έρθουν νύχτα”. Η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση ακολουθούν πιστά την πολιτική του κατευνασμού, με πρακτικές που ανοίγουν περισσότερο τις ορέξεις των γειτόνων, ζητώντας όλο και περισσότερα. Στην Ελληνική Λύση, αλλά και εγώ, πιστεύω πως δεν αρκεί να ευχόμαστε, πρέπει να προβλέπουμε. Δεν αρκεί να πιθανολογούμε, πρέπει να σχεδιάζουμε. Δεν αρκεί να ελπίζουμε σε άλλους να μας λύσουν το πρόβλημα με τους γείτονες. Πρέπει μόνοι μας να τους δείξουμε, με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε,  πως είμαστε αποφασισμένοι να μην τους επιτρέψουμε να έχουν καμία, μα καμία απολύτως πιθανότητα για παραχωρήσεις Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
 
Το όραμα για το Νομό Πέλλας
Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες του νομού μας. Ασχέτως του αποτελέσματος των εκλογών, εγώ θα προσπαθώ πάντα για  καλύτερο σύστημα υγείας, ανάπτυξη της οικονομίας και ισονομία για όλους, ασφαλές οδικό δίκτυο και φυσικά επιστροφή των νέων στην πατρίδα τους. Αν τα πετύχουμε αυτά τότε θα έχει εκπληρωθεί και το δικό μου όραμα για την Πέλλα μας.
 
 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.