Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Oρκίστηκε για 2η φορά Βουλευτής Πέλλας ο Λάκης Βασιλειάδης



Ο Λάκης Βασιλειάδης ορκίστηκε για 2η φορά Βουλευτής Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία, στην ΙΘ΄ Κοινοβουλευτική Περίοδο. Ο Βουλευτής χαρακτήρισε μεγάλη τιμή για τον ίδιο το να υπηρετεί από τα έδρανα τη χώρα μας και ευχαρίστησε και πάλι τους συμπολίτες του στην Πέλλα που τον επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει για μια ακόμα φορά.
Η παρούσα Βουλή θα διαλυθεί σήμερα και θα ξεκινήσει και επισήμως η προεκλογική περίοδος προ των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Ο Λάκης Βασιλειάδης σημείωσε πως ο Ελληνικός Λαός κατέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η καλύτερη πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας είναι μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάλεσε τους πολίτες «να ψηφίσουν στις 25 Ιουνίου για την Πέλλα, για την Ελλάδα. Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά.»




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Συγχαρητήρια στον Λάκη μας. Τώρα θα μειωθούν τα λιπάσματα και τα φυτοφάρμακα που είναι στα ύψη, θα πουλήσουμε συμπηρυνο ροδάκινο με 33 λεπτά, αντί με 12 κλαρισιο όπως πέρυσι, θα συμπεριληφθούν πάλι τα κεράσια, τα δαμάσκηνα και τα ακτινίδια στις αποζημιώσεις και τα de minimis θα πάνε πάλι 150€ και 135€ όπως πήραμε φέτος σε βερίκοκα και ροδάκινα αντίστοιχα!!! Όλα δηλαδή είναι καλά και ανθηρα...μέχρι πότε θα υποκυπτεις στα ψέματα Έλληνα αγρότη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας ψηφίζαμε τότε ΣΥΡΙΖΑ που τρώγαμε με χρυσά κουτάλια

      Διαγραφή
    2. Φάε μακαρόνια νούμερο 6 με κουπόνια και πολλά μην ψάχνεις χαχαχα θες και ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    3. Γεμιστά να τρως ρωτα τή Φωτίου τή κουμουνηστρια για τή συνταγή.

      Διαγραφή
    4. Γιατί μόνο ΣΥΡΙΖΑ επιλογή έχουμε φίλε 1:47; Άλλα κόμματα μικρότερα δεν υπάρχουν;

      Διαγραφή
  2. Να ρωτίσω κάτι..... με την δεύτερη θητεία δικαιούται ο κύριος Λάκης σύνταξη ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρωτάς μήπως ξυνεσαι να πολιτευτείς??

      Διαγραφή
  3. Βρε; Λέτε ο Λάκης και ο Σταμενίτης να υψώσουν ανάστημα στον Παυλίδη, τον Κρόνο, την Δαναΐδα , την Αλτερα κλπ; Να μπουν εμπόδιο στα κέρδη τους; Χαχαχα...μπα σε καλό σας...χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρετε κάτι. Το Κοινοβούλιο έχει τόσους βουλευτές όσους πραγματικά δε χρειάζεται. Τώρα το ποιος βγαίνει βουλευτής μην την ψάχνεις. Θα έλεγα ότι ο ρόλος του σκεπάστρου με τους 3οο είναι και για την κάλυψη της ανεργίας. Πρός Θεού δεν υπονοώ τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάρη στο τζιτζικωστα είσαι βουλευτής. Και απορώ πως σε βγάλαν τόσο αγέλαστος άοσμος που είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.