Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιτυχίες αθλητών Νομού Πέλλας στους Πανελλήνιους αγώνες Σκοποβολής



Την 06/05/2023 στην Αθήνα στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα πραγματοποιήθηκαν Πανελλήνιοι αγώνες Σκοποβολής κατηγοριών Παίδων Ά και Παίδων ΄Β (Ηλικίες 8 έως 14 ετών).

Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Γιαννιτσών ¨Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ¨ συμμετείχε στους αγώνες με 11 αθλητές ηλικίας από 8 έως 14 ετών πετυχαίνοντας πολλές επιτυχίες. Τίμησαν τον σύλλογο και ευρύτερα τον τόπο μας καταφέρνοντας πολύ καλές βαθμολογίες με ατομικά ρεκόρ όλοι οι αθλητές με αποκορύφωμα πέντε (5) κορυφαίες διακρίσεις με πανελλήνια μετάλλια. Δύο (2) σε ατομικό επίπεδο και τρία (3) σε ομαδικό επίπεδο που σημαίνει ότι το σύνολο των μικρών μας αθλητών είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Οι επιτυχίες :

Ομαδικά :
α) Πρώτη (1) Πανελλήνια Νίκη στο Αεροβόλο Τουφέκι κατηγορίας Παίδων Ά Αγοριών με τη συμμετοχή τριών Αθλητών.
β) Δεύτερη (2) Πανελλήνια Νίκη στο Αεροβόλο Πιστόλι κατηγορίας Παίδων ΄Β Αγοριών με τη συμμετοχή τριών Αθλητών.
γ) Τρίτη (3) Πανελλήνια Νίκη στο Αεροβόλο Τουφέκι κατηγορίας Παίδων ΄Β Αγοριών με τη συμμετοχή τριών Αθλητών.

Ατομικά :

α) Δεύτερη (2) Πανελλήνια Νίκη στο Αεροβόλο Τουφέκι κατηγορίας Παίδων ΄Β Κοριτσιών.
β) Τρίτη (3) Πανελλήνια Νίκη στο Πιστόλι κατηγορίας Παίδων ΄Β Αγοριών.
Η προπονήτρια του Συλλόγου ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ Γεωργία δήλωσε ενθουσιασμένη με τις επιδόσεις των μικρών Αθλητών και ότι αυτοί οι Αθλητές με τη σωστή καθοδήγηση της ίδιας αλλά και των γονέων των παιδιών αυτών, έχουν λαμπρό και γεμάτο επιτυχίες μέλλον μπροστά τους.

Την 11-05-2023 κατά την διάρκεια της προπόνησης, τον χώρο του κλειστού Σκοπευτηρίου Γιαννιτσών όπου και εδρεύει ο Σύλλογος, επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας κ. ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ Ευστάθιος ο οποίος σε πολύ χαλαρό και ευχάριστο κλίμα, συνεχάρη τους μικρούς αθλητές και την προπονήτρια του Συλλόγου για τις επιτυχίες και τις επιδόσεις τους και υποσχέθηκε ότι εν μέσω του όλου προγράμματος του που αφορά τον αθλητισμό της περιοχής του Δήμου Πέλλας, θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις και τον Σκοπευτικό Σύλλογο με καινούρια όπλα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό ο οποίος είναι απαραίτητος για τους αθλητές.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.