Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας - Τα θέματαΤο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 κι ώρα 19:00΄, έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα παρακάτω δέκα οκτώ θέματα:

1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2023.

2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για την έκθεση εκτέλεσης του προϋπολογισμού Α’ τριμήνου 2023 .

3. Αποδοχή Β’ κατανομής έτους 2023 για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων, κατανομή στις σχολικές επιτροπές και εξειδίκευση πίστωσης.

4. Τροποποίηση της αριθ. 83/2023 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας για τον ορισμό των δικαιούχων αποζημίωσης για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

5. Έγκριση τοποθέτησης 2 φωτιστικών σωμάτων στην Κοινότητα Σεβαστιανών.

6. Έγκριση ή μη οικονομικής ενίσχυσης του Αθλητικού Συλλόγου «ΣΚΥΔΡΑ ΝΠΣ» για την διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ Σκύδρας από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου 2023.

7. Έγκριση των αριθ. 23/2023 και 24/2023 αποφάσεων του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΦΑΚΠΠ για υποχρεωτική αναμόρφωση προϋπολογισμού 2023 και υποχρεωτική αναμόρφωση ΟΠΔ 2023.

8. Έγκριση διαγραφών δημοτικών τελών 2023 β.

9. Εκλογή υδρονομέων έτους 2023.

10. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τον καθορισμό ελάχιστων αποστάσεων των σημείων άσκησης στάσιμου εμπορίου από άλλα σημεία νομοθετικού ενδιαφέροντος και μέγιστης χρονικής διάρκειας στάσιμης παραμονής.

11. Αποδοχή παραίτησης του αντιπροέδρου του Ν.Π.Ι.Δ. ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ και ορισμός νέου.

12. Τροποποίηση της αριθ. 260/2020 Α.Δ.Σ. που αφορά πρόταση τροποποίησης της Αναθεώρησης του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας στο Ο.Τ. 30Α με τον χαρακτηρισμό «χώρου τοπικών υπηρεσιών πρόνοιας» στο αριθ. 346 οικόπεδο συνοικισμού Σκύδρας της διανομής του Υπουργείου Γεωργίας εμβαδού 477 τ.μ.

13. Έγκριση του εκ νέου αναθεωρημένου χρονοδιαγράμματος μελέτης «Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Σκύδρας».

14. Έγκριση του 4ου ΑΠΕ του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ» και της 2ης συμπληρωματικής σύμβασης του ίδιου έργου.

15. Έγκριση μελέτης κυκλοφοριακής ρύθμισης του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΔΟΥ ΧΑΡΩΝΙΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

16. Έγκριση παράτασης περαίωσης της συνολικής προθεσμίας για το υποέργο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

17. Έγκριση ή μη για την διεξαγωγή αθλοπαιδιών στα Πλατανάκια της Κοινότητας Καλής από ιδιώτη.

18. Δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση του ΔΑΚ Σκύδρας (γήπεδο ποδοσφαίρου) για τη διεξαγωγή τελικού αγώνα κυπέλου της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ – ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ στις 13/5/2023.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.