Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Σύσκεψη με γυναίκες εκπροσώπους των σωματείων στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών (φωτο)



Μετά από πρόσκληση της βουλευτή Πέλλας κ. Θεοδώρας Τζάκρη προς την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πέλλας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μάϊου στο Κέντρο σύσκεψη με γυναίκες εκπροσώπους των σωματείων, με σκοπό την αμφίδρομη ενημέρωση για θέματα πού απασχολούν τούς εργαζόμενους στην Πέλλα. Στην σύσκεψη πήραν μέρος μέλη της διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, των Σωματείων Καθαριστριών σχολείων, των Εποχιακά Εργαζομένων, των Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΠ, εκπρόσωπος ΑΜΕΑ, αλλά και των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Η βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζακρη, αφού άκουσε τις θέσεις και τα προβλήματα του κάθε κλάδου και  πραγματοποιήθηκε ουσιαστικός διάλογος, έδωσε αναλυτικά απαντήσεις παρουσιάζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στα θέματα που συζητήθηκαν. 

Την κα Τζάκρη συνόδευε η κα Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη, Εργατολόγος, Εθελόντρια, νομική σύμβουλος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, υποψήφια βουλευτής στην Α θεσ/νίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Μεταξύ των αιτημάτων που κατατέθηκαν από τις συνδικαλίστριες ήταν:

  • Η ενίσχυση και στήριξή του νοσοκομείου ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 
  • Η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών όπως το νερό
  • Η επαναφορά των ΣΣΕ και το ξεπαγωμα των τριτίων    
  • Η μονιμοποίησή των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στην υγεία, αλλά και στην καθαριότητα των σχολικών κτηρίων 
  • Η κατάργηση του άρθρο 39 του νόμου3986/2011, που θέτει την προϋπόθεση των 400 ημερών επιδότησης τα τελευταία 4 χρόνια και την επαναφορά του πρότερου καθεστώτος οπού η λήψη του ταμείου ανεργίας ήταν 5 μήνες.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.