Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με λαμπρότητα ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής των Αγ. Κωσταντίνου και Ελένης στο Δροσερό (φωτο)



Με λαμπρότητα γιορτάστηκε χθες Σάββατο 20 Μαϊου ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής των Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης στην κοινότητα Δροσερού.
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Δροσερού Γεώργιος Δέλλιος, "τίμησαν με την παρουσία τους την κοινότητα, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, οι υποψήφιοι βουλευτές Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, Θεοδώρα Τζάκρη, οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Σεραϊδης, Χρήστος Πασσαλής, Αθανάσιος Επιτροπάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Καστερίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστασία Δαρδανελιώτη, Στέργιος Καλφας, Βασίλης Μήνδος και η υποψήφια Ελένη Κάμτση, ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξής του Μακρίδου, Γκουγκουλούδη, Αντωνίου, Μπογδάνη, Λιάτσος, Δαμασκούδης, Κεχαγιαδάκης και ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης.
Ο πρόεδρος της κοινότητας με ανάρτησή του ευχαριστεί την ΔΗΚΕΠΑΠ για την άριστη συνεργασία, και την φιλαρμονική του Δήμου Πέλλας για την παρουσία τους."
Επίσης, ο κ. Δέλλιος ευχαριστεί πολύ και την  εκκλησιαστική επιτροπή για την συνεργασία και τα παιδιά με τις παραδοσιακές φορεσιές. 
"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα Εφραίμ από την μονή Αγίου Διονυσίου Ολύμπου και τον εφημέριο π. Νικόλαο", καταλήγει.











Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.