Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κική Παπαδάκη από την Έδεσσα: ''Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και των βαθιών τομών'' (φωτο)



Την κεντρική της πολιτική ομιλία πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα Κική Παπαδάκη, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕ Πέλλας. ‘’Επιδιώκω προσωπικά διεκδικήσω όσα στο παρελθόν μας γύρισαν πίσω και μας απομάκρυναν από κάθε τροχιά ανάπτυξης’’ τόνισε στην ομιλία της η υποψήφια βουλευτής Πέλλας, επισημαίνοντας  ''Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και των βαθιών τομών. Είναι το κόμμα του ΑΣΕΠ, της διαύγειας, του ΕΣΥ, του open gov και των εισαγγελέων διαφθοράς''. Συγκεκριμένα στην ομιλία της ανέφερε: 

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, κρίνεται το μέλλον της χώρας και της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά μαζί κρίνεται και η πολιτική βούληση κάθε κόμματος να αλλάξει τα πράγματα. Και το ΠΑΣΟΚ απέδειξε διαχρονικά ότι είναι έτοιμο να συγκρουστεί με τα συμφέροντα και να κάνει βαθιές τομές. Μόνο στη δημοκρατική παράταξη μπορούμε να αισθανόμαστε περήφανοι για τους αγώνες μας, το έργο μας, την ευθύνη που σηκώσαμε να σώσουμε και να αλλάξουμε τη χώρα, στα δύσκολα μόνοι μας και με την πλάτη στον τοίχο, όταν όλοι οι υπόλοιποι έχτιζαν πολιτικές καριέρες στα Ζάππεια και στις πλατείες. 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο συμμετέχω ως Υπ. Βουλευτής Πέλλας με το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Έρχομαι να για ενώσω και εγώ με τις δυνάμεις μου, για να συνεκφράσω τη γενιά μου, τους νέους ανθρώπους που παλεύουν να δημιουργήσουν, για να υπερασπιστώ την αγωνία των πολιτών που νιώθουν απομονωμένοι, για να τιμήσω τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους.

Συμμετέχω γιατί αφού σπούδασα, εργάστηκα και δημιούργησα την δική μου οικογένεια θεωρώ πως με την επιστημονική μου γνώση και την κοινωνική ευαισθησία που με κατέχει, ξέρω και μπορώ να εκπροσωπήσω τους συντοπίτες μου, για μια Πέλλα πρωταγωνιστή, για μια Πέλλα περήφανη και δημιουργική. 

Στην Πέλλα το ΠΑΣΟΚ θέλει να επαναπροδιορίσει τη σχέση του με τους πολίτες. Θέλουμε να αναδειχθούν οι φυσικές της ομορφιές. Επιδιώκω προσωπικά διεκδικήσω όσα στο παρελθόν μας γύρισαν πίσω και μας απομάκρυναν από κάθε τροχιά ανάπτυξης. Χρειάζεται ένα ορθολογικό σχέδιο δράσης που να τεθεί άμεσα σε ισχύ, για τον αγροτικό τομέα που βάλλεται, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αιμορραγούν, για τον νέο που θέλει να μείνει στον τόπο του και η ανεργία μαστίζει, για το τουριστικό περιβάλλον  που το έχουν θέσει σε αγρανάπαυση, για τις υποδομές που δεν έχουν εκσυγχρονισμό. 

Στις προσεχείς εκλογές το ΠΑΣΟΚ πάει με δύο πολύ μεγάλα εφόδια, που το ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις.  Το πρόγραμμα μας και τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν να γίνουν φορείς των ιδεών και αξιών του Κινήματος. Και αυτά συνθέτουν την εικόνα που θέλουμε να εμπνεύσουμε. Αυτονομία - Ενότητα - Ανανέωση - Πραγματικά Προοδευτική Σοσιαλδημοκρατική Ταυτότητα. 

Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και των βαθιών τομών. Είναι το κόμμα του ΑΣΕΠ, της διαύγειας, του ΕΣΥ, του open gov και των εισαγγελέων διαφθοράς. Οι αξίες της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού αποτελούν τη διαχρονική σταθερά για το Κίνημά μας. Οι προοδευτικές αρχές ένωσαν προσωπικές πορείες σε κοινή δράση, κινητοποίησαν και συσπείρωσαν τις δυνάμεις των πολιτών. Έγιναν η κινητήριος δύναμη για μια Ελλάδα ανάπτυξης και ίσων ευκαιριών. Για περισσότερη Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Αξιοπρέπεια. Το όραμά μας για μια Ελλάδα Δίκαιη, Ισχυρή και Εξωστρεφή με ισχυρούς θεσμούς δημοκρατίας και κοινωνικής συνοχής. Ανεξάρτητες Αρχές (ΑΣΕΠ, ΑΔΑΕ, ΕΣΡ), Διαύγεια, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, προστασία της πρώτης κατοικίας  μόνοι απέναντι σε όσους έταζαν σεισάχθεια και καταψήφιζαν - μόνοι απέναντι σε εκείνους που έφεραν τα funds και τους έδωσαν και προίκα τα στεγαστικά δάνεια - μόνοι στην προστασία του λαϊκού σπιτιού. 

Κοιτάζουμε ξανά τους πολίτες στα μάτια με τη γλώσσα της αλήθειας και της προόδου και τους λέμε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, ούτε συνταγές απόλυτης επιτυχίας χωρίς να χρειαστεί να πασχίσουμε για αυτό, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας. Λύσεις όμως υπάρχουν αρκεί να υπάρχει η πολιτική βούληση της σύγκρουσης με τα συμφέροντα.
Χάρη σε αυτή την αξιοπιστία είμαστε σήμερα ζωντανοί. 
Στις 21 Μαΐου λοιπόν, πρέπει να Καταδικάσουμε στην κάλπη την αδιαφάνεια, την ασυδοσία, την ατιμωρησία. 
Δίνουμε τη μάχη στο Προσκήνιο. Χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς παρασκήνια. Συμμετέχουμε όλοι και φέρνουμε κι άλλους στις κάλπες. Συμμετέχουμε και ανατρέπουμε.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment