Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Μονομαχία'' γυναικών στις εκλογές του Οκτώβρη στον δήμο Σκύδρας;



Η προεκλογική περίοδος ενόψει των εθνικών (επαναληπτικών) εκλογών της 25ης Ιουνίου κορυφώνεται, αλλά παράλληλα δεν σταματά και η αντίστοιχη προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων δημάρχων. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη πλησιάζουν και αυτές και αν σκεφθεί κανείς ότι μεταξύ της 25ης Ιουνίου και της 8ης Οκτωβρίου μεσολαβεί το καλοκαίρι και η θερινή ραστώνη, ο "πυκνός" χρόνος που θα έχουν στη διάθεσή τους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για την συγκρότηση των συνδυασμών τους, δεν είναι μεγάλος. Αντίθετα, μεγάλος είναι ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που θα δώσουν τον δικό τους αγώνα και για αυτό χρειάζονται χρόνο. 

Για το λόγο αυτό εξάλλου παρακολουθούμε εδώ και μεγάλο διάστημα κάποιους επικεφαλής παρατάξεων δήμων της ΠΕ Πέλλας καθημερινά να παρουσιάζουν (κυρίως μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) με τα αντίστοιχα φωτογραφικά ενσταντανέ υποψηφίους συμβούλους.

Στους δήμους, εδώ και πολύ καιρό, οι υποψήφιοι δήμαρχοι βρίσκονται σε κατάσταση έντονων ζυμώσεων, συναντήσεων, συσκέψεων, διερευνήσεων και κινητικότητας εν όψει των προσεχών δημοτικών εκλογών. Ξεχωριστή περίπτωση φαίνεται όμως ότι αποτελεί ο δήμος Σκύδρας, όπου από την πλευρά της αντιπολίτευσης δεν υπάρχει στο προσκήνιο κάτι επίσημο. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, εδώ και καιρό, με πρωτοβουλία προσώπου που έχει υπηρετήσει και στο παρελθόν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει αναπτυχθεί μια κινητικότητα ώστε να συγκροτηθεί συνδυασμός και να δημιουργηθεί ένα ισχυρό μέτωπο απέναντι στην σημερινή διοικούσα παράταξη της Κατερίνας Ιγνατιάδου και να διεκδικήσει με αξιώσεις τον δήμο Σκύδρας.

Λέτε να έχουμε ακόμη πιο έντονο "γυναικείο άρωμα" στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη στον δήμο Σκύδρας; 

Λέτε να έχουμε "μονομαχία" γυναικών;

Ίδωμεν...



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ…ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα ναι για να χούμε κάτι να κουβεντιάζουμε αλλά τζάμπα κόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.