Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κώστας Μπαλτζής, υποψ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Πέλλας: Αξίζουμε και Απαιτούμε κάτι Καλύτερο, και θα τα Καταφέρουμε!



«Με πίστη στην Αλληλεγγύη, την Ισότητα και τη Δικαιοσύνη συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μία προοδευτική, δημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας με στόχο την ευημερία του ελληνικού λαού και τη διασφάλιση ενός καλύτερου παρόντος και ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος για εμάς και τα παιδιά μας. Ταυτόχρονα δεσμεύομαι προς κάθε συντοπίτισσα και συντοπίτη μου να αγωνιστώ για την ανάπτυξη του ν. Πέλλας και τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου.

Το ανωτέρω, συντοπίτισσες και συντοπίτες μου, αποτελεί ένα συμβόλαιο τιμής απέναντι σε όλες και όλους σας και συνοδεύει την κάθοδό μου στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου στο νομό μας. Στις επικείμενες εκλογές οι οποίες με την ψήφο σας θα σημάνουν την Πολιτική Αλλαγή στη χώρα μας και στην Κοινωνία.

Μία Πολιτική Αλλαγή απάντηση στη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, στη διάλυση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας, στην κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος, στο ξεπούλημα των Δημόσιων Αγαθών, στην καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, στην αναξιοκρατία, αδιαφάνεια και διαφθορά του κρατικού μηχανισμού, στην έλλειψη ασφάλειας για τους πολίτες, στην επικινδυνότητα στην εξωτερική πολιτική, στη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, στην κατάπτωση της Δημοκρατίας και των Θεσμών.

Μία πολιτική αλλαγή που ως σημείο αναφοράς της έχει το «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ». Με ουσιαστικές αυξήσεις στα εισοδήματα ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων, με στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με μείωση των φόρων για τους πολλούς μα συνάμα φορολόγηση των υπερκερδών, με έλεγχο της κερδοσκοπίας σε καύσιμα, ενέργεια και είδη πρώτης ανάγκης, με ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους και προστασία της πρώτης κατοικίας, με στήριξη της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, κοινωνικής πρόνοιας και πολιτισμού, με κατάργηση κάθε αντεργατικού νόμου, με την υιοθέτηση ενός νέου βιώσιμου και δίκαιου παραγωγικού μοντέλου ανάπτυξης, με την άσκηση υπεύθυνης αμυντικής και εξωτερικής πολιτικής.

Συντοπίτισσες και συντοπίτες μου, σε αυτή την κρίσιμη μάχη έχω την τιμή μα και μεγίστη ευθύνη να συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ν. Πέλλας. Και συμμετέχω έχοντας στη μνήμη μου βαθιά χαραγμένα τις αγωνίες και το μόχθο των εργατών γονιών μου και των αγροτών συγγενών μου, μα ταυτόχρονα έχοντας έντονα στη σκέψη μου και τη νεολαία μας, τα όνειρα μα και τους προβληματισμούς τους, τις ελπίδες τους μα και την αβεβαιότητα που τους περιβάλλει. Και συμμετέχω βλέποντας, ακούγοντας, συζητώντας καθημερινά με πολλούς συνανθρώπους μου, γνωστούς μα και αγνώστους, άτομα διαφορετικού κοινωνικού, μορφωτικού, οικονομικού επιπέδου, για την καθημερινότητά τους, τα προβλήματά τους, τις αγωνίες τους, τα όνειρά τους, σκεφτόμενος και συνάμα προβληματιζόμενος πως θα μπορέσου να βρω λύση έστω και για κάποια από αυτά.

Και αυτή την κρίσιμη μάχη τη δίνω για την Ελλάδα, ως υποψήφιος όμως βουλευτής του νομού τη δίνω και για την Πέλλα μας. Την υποβαθμισμένη Πέλλα με δραματικές ελλείψεις στις υποδομές σε Υγεία και συγκοινωνίες, με απουσία ουσιαστικής στήριξης των αγροτών μας, με πλήρη αδιαφορία για την τουριστική εκμετάλλευση του παγκοσμίως επιπέδου πολιτιστικού και πολιτισμικού της πλούτου μα και της φυσικής της ομορφιάς, με διαχρονικές παθογένειες που συχνά αποτελούν θέμα συζήτησης, σπάνια όμως αντικείμενο επίλυσης. Για την Πέλλα μας που πρέπει να βγει από το περιθώριο, για την Πέλλα μας που πρέπει να πάρει επιτέλους τη θέση που της αξίζει!

Σε αυτή λοιπόν την κρίσιμη μάχη συντοπίτισσες και συντοπίτες μου δηλώνω παρών! Είμαι υπερήφανος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί σας για το παρόν και μέλλον του ελληνικού λαού, της πατρίδας μου και της Πέλλας. Και σας καλώ να με εμπιστευτείτε, μα κυρίως να εμπιστευτείτε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σας καλώ σε μία κοινή πορεία, σε έναν κοινό αγώνα για να παλέψουμε μαζί με όλες μας τις δυνάμεις τις λίγες μέρες που απομένουν ώστε το βράδυ της 21 Μαΐου να έρθει η ΑΛΛΑΓΗ, το πρωί της 22ας Μαΐου μία καινούργια ημέρα να ξημερώσει για εμάς και τα παιδιά μας!

ΑΞΙΖΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μία καλύτερη Ελλάδα.

ΑΞΙΖΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μία καλύτερη Κοινωνία.

Στο χέρι μας είναι, και θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Κωσταντίνος Μπαλτζής
Πανεπιστημιακός ΑΠΘ
Υποψ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ν. Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment