Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ι. Τζαμτζής: «Εργαζόμαστε με συνέπεια για την οδική ασφάλεια»Με συνέπεια και προσήλωση στο στόχο, για όσο το δυνατόν ασφαλέστερο οδικό δίκτυο, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συνεχίζει τις παρεμβάσεις αποκατάστασης, σε δρόμους που εμφανίζουν φθορές και εγκυμονούν κινδύνους, για πεζούς και οχήματα. Το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής επέβλεψε τις εργασίες ασφαλτόστρωσης της Επαρχιακής Οδού 2, από την έξοδο της Πολυκάρπης μέχρι την Όρμα, μήκους 2.700 μέτρων.

« Οι προσπάθειές μας για ενίσχυση των στοιχείων ασφαλείας στους δρόμους της Πέλλας είναι συνεχείς και αδιάλειπτες», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Τζαμτζής. «Τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι ο αριθμός τροχαίων ατυχημάτων στην Πέλλα έχει μειωθεί αισθητά, τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύουν ότι οι προτεραιότητες που θέτουμε είναι στη σωστή κατεύθυνση».

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Πολυκάρπης – Όρμας εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων επαρχιακών οδών (2, 11, 12, 13)», προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.