Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε Άθυρα, Δυτικό, Αγροσυκιά, Αρχοντικό και Ραχώνα ο Διονύσης Σταμενίτης (φωτο)Στη Δημοτική Ενότητα Πέλλας του Δήμου Πέλλας βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης την Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τις τοπικές κοινότητες των Αθύρων, του Αρχοντικού, του Δυτικού, της Αγροσυκιάς και της Ραχώνας, όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους.

Τα αγροτικά ζητήματα που απασχόλησαν τους αγρότες της περιοχής τις περασμένες καλλιεργητικές περιόδους αλλά και οι τρόποι που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υιοθέτησε για να τα αντιμετωπίσει, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Ο Διονύσης Σταμενίτης αναφέρθηκε στα μόνιμα μέτρα που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση την τετραετία που πέρασε, όπως η μείωση της φορολογίας, η επαναφορά του συστήματος των ασφαλιστικών κλάσεων και η αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το καθαρό εισόδημα, καθώς επίσης και στα έκτακτα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες που προκάλεσαν τα καιρικά φαινόμενα. Μίλησε ακόμα, για τους στόχους της επόμενης ημέρας και για τις πολιτικές που πρέπει να υιοθετηθούν για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που γεννά η κλιματική αλλαγή.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment