Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Μήνυμα Δημήτρη Γαλαντάρη


Χριστός Ανέστη,
Αγαπητοί αδελφοί,
Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και την υποστήριξή σας στις πρόσφατες εθνικές βουλευτικές εκλογές. Με την υποστήριξη και τη συμπαράσταση σας, με κατατάξατε πρώτο στην προτίμηση σας στο κόμμα της ΝΙΚΗΣ, στον νομό Πέλλας ο οποίος ήρθε δεύτερος πανελλαδικά με ποσοστό 6,13%. Στη συνέχεια όλων αυτών, θα ήθελα σας ενημερώσω ότι κατατάχθηκα τρίτος πανελλαδικά σε αναλογικό ποσοστό με το εκλογικό σώμα της κάθε περιφέρειας. Είναι μια τιμή και μια ευθύνη που αναλαμβάνω με μεγάλη συνέπεια και αφοσίωση.

Αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς εσάς! Θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν από εσάς που μου προσέφερε την εμπιστοσύνη του και με ενέπνευσε να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για την κοινή μας ευημερία και το καλό της Πατρίδας μας. Οι ψήφοι σας αντιπροσωπεύουν την πίστη σας στις ιδέες και τις αξίες που υποστηρίζω.

Η νίκη αυτή δεν ανήκει μόνο σε μένα, αλλά σε όλους εσάς που μοιραστήκατε την οραματικότητά μου και με στηρίξατε με τις ψήφους σας. Είμαι ευγνώμων για τον κάθε έναν από εσάς που ενεργήσατε με τη δημοκρατική σας ευθύνη και συμμετείχατε στη διαμόρφωση του πολιτικού μας μέλλοντος.

Θα παραμείνω ανοικτός στις απόψεις και τις ανησυχίες σας. Σας προσκαλώ να μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες και τις προτάσεις σας, καθώς η φωνή και η συμμετοχή σας είναι πολύτιμες για την κοινή μας πρόοδο.

Επίσης, εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσοι βοήθησαν στην εκστρατεία μου, από τους εθελοντές μέχρι τους συνεργάτες μου. Χωρίς τη στήριξή σας και την αφοσίωσή σας, δεν θα μπορούσα να φτάσω ως εδώ. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιους της ΝΙΚΗΣ για την ομοψυχία και την ομαδικότητα στον κοινό μας αγώνα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να εκφράσω στην οικογένεια μου που είναι δίπλα μου σε όλες μου τις προσπάθειες!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου. Είναι μια ευκαιρία να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε και να ενισχύσουμε τη φωνή μας για τα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Σας προσκαλώ να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μαζί και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα ακόμα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Με την υποστήριξή σας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε για την πατρίδα μας.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος!
Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν!

Με εκτίμηση,
Γαλαντάρης Ν. Δημήτριος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Συγχαρητήρια! Το πιάτο μας όμως πρέπει να το έχουμε καθαρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη δεν είσαι ιερωμένος να μιλάς από αμβωνος και να μας αποκαλείς αγαπητούς αδελφούς και να επικαλείσαι τον Θεό. Έτσι όπως πάτε θα διχασετε την εκκλησία στην οποία δεν σε είδα ποτέ να εκκλησιαζεσαι. Δημητράκη η νικη λέει ότι δεν δέχεται υπουψηφιους από αλλα κόμματα εσύ αν δεν κάνω λάθος ήσουν στον Καρατζαφέρη και μετά στο Βελοπουλο; Δημήτρη είσαι καλό παιδί. Λίγο σεμνά και ταπεινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.