Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα Παγκόσμια δύναμη η Ελληνική Πυγμαχία



Η Ελληνική ψυχή μίλησε μέσα στο ρινγκ με την Ευρώπη να υποκλίνεται με δέος μπροστά στην Ελληνική αποστολή για τα κατορθώματά της.
Ένα χρυσό μετάλλιο και δύο χάλκινα ανεβάζουν την Ελλάδα στο Κορυφαίο Βάθρο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Αρμενία. Η Χρυσή Κουζιλού και οι Χάλκινες Τριφύλλη και Ζανουνλλάρι έκαναν τους Έλληνες να δακρύσουν από υπερηφάνεια.
Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων που διεξήχθη στο Γερεβάν, στην Αρμενία, η Εθνική μας Ομάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας ένα Χρυσό Μετάλλιο και 2 Χάλκινα δείχνοντας ακόμη μία φορά ότι τα «γαλανόλευκα γάντια» αφήνουν την σφραγίδα τους από όπου κι αν περάσουν.
Τόσο οι Αθλητές μας όσο και οι Αθλήτριές μας έδωσαν μέσα στο ρινγκ τον καλύτερό τους εαυτό, πάλεψαν με πείσμα, πάθος και ιδιαίτερο δυναμισμό εκπροσωπώντας επάξια τα Εθνικά μας χρώματα.
Η Παναγιώτα Κούζιλου στον τελικό της κατηγορίας της (57 κιλά) αντιμετώπισε την Δανέζα Νάντια Μούνκχολμ με απίστευτη τεχνική, πίστη και συγκέντρωση κατακτώντας επάξια το Χρυσό Μετάλλιο για την Ελλάδα.
Στον ημιτελικό (48 κιλά) η Άννα Μαρία Τριφύλλη αναμετρήθηκε με την Ρωσίδα Λία Πατλάι σε έναν αγώνα που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, χάνοντας έτσι με πλειοψηφική απόφαση, το «εισιτήριο» για τον τελικό της κατηγορίας της.
Στον ημιτελικό αγώνα (60 κιλά) που έδωσε η Δανάη Ζενουνλλάρι με αντίπαλο την Ρωσίδα Ελισαβέτα Τοκάρεβα παρόλο που πάλεψε δυνατά δεν πέρασε στον τελικό και κατέκτησε έτσι το δεύτερο Χάλκινο Μετάλλιο για τα «γαλανόλευκα γάντια».
Για ακόμη μία φορά γεμάτος υπερηφάνεια και συγκίνηση ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης σχολίασε τη νέα πολύ σπουδαία επιτυχία της Εθνικής μας Ομάδας λέγοντας τα εξής:

Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος, συγκινημένος για όλα τα παιδιά της Εθνικής μας Ομάδας. Κατακτήσαμε άλλο ένα Χρυσό Μετάλλιο και 2 Χάλκινα σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δείχνουμε σε Παγκόσμιο επίπεδο ότι η Ελληνική Πυγμαχία δικαίως είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη σε όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική αποστολή, στις δυναμικές Πρωταθλήτριές μας και στους εξαιρετικούς Πρωταθλητές μας, στους Ομοσπονδιακούς Προπονητές μας που με εντατική δουλειά κάθε φορά μας αποδεικνύουν ότι τόσο οι Αθλητές όσο και οι Αθλήτριές μας αξίζουν κάθε επιτυχία, τιμούν την χώρα μας και αποτελούν για όλους εμάς την Οικογένεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας».

Τα «γαλανόλευκα γάντια» φόρεσαν οι εξής Αθλητές και Αθλήτριες :

Μποδιτσόπουλος Θωμάς
Πλέας Γεώργιος
Καλυβάκης Νικόλαος
Κωστούρος Παναγιώτης
Τριφύλλη Άννα Μαρία
Γκόκα Βασιλική
Δεσπούδη Ελπίδα
Κούζιλου Παναγιώτα
Ζενουνλλάρι Δανάη

Ομοσπονδιακοί Προπονητές
Πλέας Νικόλαος
Παπουτσάκης Ευάγγελος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.