Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεοδώρα Τζάκρη: «Τα Γιαννιτσά έβγαλαν κυβέρνηση» (βίντεο)


Μαζί θα φέρουμε τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις 21 Μαΐου!

Η υποψήφια βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Θεοδώρα Τζάκρη στην τελευταία προεκλογική ομιλία της πριν τις εκλογές της 21 Μαΐου, μίλησε στα Γιαννιτσά σε πολυπληθές ακροατήριο και αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που θα προχωρήσει άμεσα τις πρώτες 50 μέρες η νέα κυβέρνηση Τσίπρα που θα αφορούν:

1. Τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους προς τις τράπεζες και στην προστασία της πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και της αγροτικής γης από τους πλειστηριασμούς.
2. Τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες.
3. Την ψήφιση νέου νόμου- πλαισίου για το δικαίωμα στην στέγη.
4. Την ενίσχυση του εισοδήματος.
5. Τη μείωση του κόστους της ενέργειας και των τροφίμων.
6. Την υγεία.
7. Την εκπαίδευση.
8. Την αγροτική παραγωγή.

Η κ. Τζάκρη αναφέρθηκε στους δέκα τομείς που η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα προχωρήσει για την περιοχή της Πέλλας για τους οποίους η ίδια θα κάνει τα πάντα για να συμβούν:

1. Κατασκευή οδικών αξόνων: Ολοκλήρωση της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, κάθετος στην Εγνατία, σύνδεση με τον Βορά, αναμόρφωση του εσωτερικού οδικού δικτύου της Πέλλας.
2. Επέκταση του δυτικού προαστιακού σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης και σύνδεση με την Έδεσσα μέσω Γιαννιτσών.
3. Ανέγερση σύγχρονων δικαστικών μεγάρων σε Έδεσσα και Γιαννιτσά.
4. Κατασκευή Αρχαιολογικού Μουσείου στην Έδεσσα.
5. Επανασύσταση του καταργηθέντος τμήματος ΑΕΙ στην Έδεσσα και δημιουργία των 5 μεταλυκειακών προγραμμάτων σε Έδεσσα, Γιαννιτσά, Αριδαία και Σκύδρα.
6. Ανάπτυξη ολοκληρωμένου δικτύου φυσικού αερίου σε ολόκληρη την Πέλλα από το σημείο εξόδου του ΤΑΠ στη Σκύδρα.
7. Δημιουργία Αγροτοδιατροφικού Πάρκου στην Πετριά για την εγκατάσταση μεταποιητικών επιχειρήσεων του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα.
8. Σύσταση τελωνείου βορείως των Προμάχων σε συνδυασμό με την πύλη εξόδου προς το Βορά για την προώθηση του εξαγωγικού εμπορίου και την τόνωση της τουριστικής κίνησης στους προορισμούς της Πέλλας (Άγιος Αθανάσιος - Καϊμάκτσαλαν - λίμνη Βεγορίτιδα - Έδεσσα, λουτρά Πόζαρ, Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας).
9. Ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική θωράκιση της Πέλλας, καθαρισμός του Λουδία και της Τάφρου 66.
10.Επαναλειτουργία της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο της Έδεσσας.

Η κ. Τζάκρη σημείωσε την ανάγκη για πολιτική αλλαγή στις εκλογές της 21ης Μαίου με τη δημιουργία μιας νέας συμμαχικής κυβέρνησης της κεντροαριστεράς που θα αναλάβει την ανόρθωση της πατρίδας, την κάθαρση και το δίκιο, την κοινωνική συνοχή και την αλληλεγγύη. Μιας νέας κυβέρνησης που θα μειώσει τις τιμές, θα αυξήσει τους μισθούς, θα ρυθμίσει τα χρέη και θα οικοδομήσει ένα κράτος σύγχρονο κι αποτελεσματικό.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας της κ. Τζάκρη:
 tzg

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment