Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικαιροποιημένες οδηγίες για είσοδο στο νοσοκομείο Έδεσσας



Η Διοίκηση της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας ενημερώνει σχετικά με τα επικαιροποιημένα μέτρα προστασίας διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Ισχύουν ανά περίπτωση τα κάτωθι:

1. Ασθενείς που προσέρχονται:

· για εξέταση είτε με τακτικό ραντεβού (Εξωτερικά Ιατρεία) είτε εκτάκτως (ΤΕΠ), δεν χρήζουν διενέργειας rapid test.
· για επεμβατική διαγνωστική εξέταση (κολονοσκοπήσεις, γαστροσκοπήσεις), ή για εξέταση που ενδέχεται να προκαλέσει αερόλυμα θα φέρουν rapid test 24ώρου
· για προγραμματισμένη εισαγωγή προσέρχονται φέροντας rapid test που διενεργήθηκε έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προγραμματισμένη εισαγωγή τους.

2. Επισκεπτήριο

· Για τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας του Νοσοκομείου και την καλύτερη περίθαλψη των νοσηλευομένων το επισκεπτήριο επιτρέπεται με περιορισμένο αριθμό επισκεπτών (μόνο 1-2 άτομα ανά ασθενή) και για 1 ώρα (18:00΄ μ.μ. – 19:00΄ μ.μ.).
· Απαγορεύεται η είσοδος στους επισκέπτες που εμφανίζουν συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού.

3. Συνοδοί

· Οι συνοδοί νοσηλευόμενων ασθενών προσέρχονται φέροντας rapid test που διενεργήθηκε έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την είσοδο τους στο νοσοκομείο. Επιτρέπεται 1 συνοδός ανά ασθενή. Ειδικώς για ασθενείς που δεν δύνανται να αυτοεξυπηρετηθούν επιτρέπεται ένας συνοδός ανά ασθενή που δύναται να εναλλάσσεται.
· Η παραμονή ενός (1) συνοδού επιτρέπεται αυστηρά μόνο με ειδική έγγραφη άδεια από τον Διευθυντή του εκάστοτε τμήματος ή τον θεράποντα ιατρό μόνο σε επιβαρυμένα περιστατικά.

Σε όλες τις προαναφερόμενες περιπτώσεις εξακολουθεί να ισχύει η αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας (υποχρεωτική χρήση μάσκας, υγιεινή χεριών, απομάκρυνση συνοδών με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού κτλ).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Παραδέχομαι αυτό θα πει ευρωπαϊκό νοσοκομείο, τώρα το αν δεν έχει γιατρούς αν δεν έχει Μ Ε Θ είναι λεπτομέρειες, έχουμε κανόνες όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.