Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δυναμική η συμμετοχή των μελών στις δράσεις του ΚΑΠΗ Έδεσσας



Δυναμική η συμμετοχή των μελών του ΚΑΠΗ στις δράσεις που διοργανώθηκαν στο χώρο ΚΑΠΗ το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

Την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση με θέμα «Ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία, των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους» από την κινητή μονάδα που συστάθηκε για τον σκοπό αυτό με την συνεργασία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ενημερωτική εκδήλωση παραβρέθηκαν αντιπροσωπευτικά υπάλληλοι από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του νπδδ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας, το Κέντρο Κοινότητας ,το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και της υπηρεσίας προνοιακών επιδομάτων του Δήμου Έδεσσας.

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 τα μέλη παραβρέθηκαν εκ νέου στο ΚΑΠΗ στην ομιλία του Διατροφολόγου Μητσόπουλου Μιχαήλ με θέμα «Οδηγίες σωστής διατροφής στην Τρίτη Ηλικία». Το ενδιαφέρον μεγάλο και οι ερωτήσεις πολλές καθόσον τα άτομα της τρίτης ηλικίας υποφέρουν σε μεγάλο ποσοστό από καρδιαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, οστεοπόρωση κλπ.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του νπδδ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας κ. Γιώγας Δημήτριος καλωσορίζοντας και τις δύο εκδηλώσεις στο χώρο του ΚΑΠΗ επεσήμανε την αναγκαιότητα συνειδητοποίησης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας στην προστασία της υγείας όλων και δη των ατόμων των ευαίσθητων-ευάλωτων κοινωνικών ομάδων ώστε να ασκούν καθημερινή και ενεργή δράση.

νπδδ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο Γιωγας πρεπει να παει για δημαρχος. Ο Γκιουρος δε κανει. Ουτε προσωρινο δε τον εβαλαν. Θα τον στηριξει ο ιδιος ο Μητσοτακης και ο Τσωτσος και σιγουρα θα βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.