Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Πανέτοιμη η Αντιπεριφέρεια Πέλλας για την εκλογική διαδικασία»Πανέτοιμη είναι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκλογών, με όλο τον υπηρεσιακό μηχανισμό της να βρίσκεται «επί ποδός πολέμου». Με ευθύνη του Τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων και Υποστήριξης, η διαχείριση και οργάνωση των εκλογικών θεμάτων πραγματοποιήθηκε έγκαιρα και κατά τρόπο άψογο.

Στην Π.Ε. Πέλλας θα τοποθετηθούν 304 κάλπες, λιγότερες σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές (323), εξαιτίας της μείωσης του πληθυσμού που καταγράφηκε κατά την τελευταία απογραφή. Για τους ετεροδημότες θα στηθούν 2 κάλπες δίπλα στα ονόματα των οποίων, στους εκλογικούς καταλόγους, θα υπάρχει η ένδειξη Ε.

Για τους ψηφοφόρους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα έχει ληφθεί μέριμνα ώστε να ψηφίζουν στο ισόγειο του εκλογικού κέντρου.

Είκοσι οκτώ (28 ) συνδυασμοί κομμάτων ή συνασπισμών διεκδικούν την ψήφο των πολιτών της Π.Ε. Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος είχε την εποπτεία της προετοιμασίας και αποστολής των σάκων με εκλογικό υλικό στους Δήμους της περιοχής, ευχαρίστησε το προσωπικό της Π.Ε. Πέλλας για τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν σε αγαστή συνεργασία και είχε ως αποτέλεσμα την άρτια προετοιμασία και αποστολή του εκλογικού υλικού.

« Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να διεκπεραιώσουμε με επιτυχία τη σημαντική, για τη χώρα, εκλογική διαδικασία της 21ης Μαϊου», τόνισε ο κ. Τζαμτζής, «από το μεσημέρι της Παρασκευής 19/5 μέχρι και τη Δευτέρα 22/5 η Αντιπεριφέρεια Πέλλας θα βρίσκεται σε επιφυλακή, ώστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα απρόοπτες καταστάσεις και να παράσχουμε, στους ψηφοφόρους, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής.

Το Γραφείο 319, στο κτίριο Διοίκησης, θα λειτουργεί συνεχώς και θέτουμε στη διάθεση των πολιτών τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23813 51259 – 385 – 214 ».

Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Ψηφίζουμε με αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας. Η αναγνώριση των εκλογέων μπορεί να γίνει και με χρήση της ψηφιακής ταυτότητας μέσω κινητού.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.