Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μακελειό σε σχολείο στο Βελιγράδι – Νεκροί οκτώ μαθητές, ένας φύλακας και μία δασκάλα (βίντεο)



Οκτώ μαθητές και ο φύλακας του σχολείου έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες ενός αγοριού που άνοιξε πυρ σήμερα το πρωί σε σχολείο του Βελιγραδίου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tanjug επικαλούμενο πηγή του υπουργείου Εσωτερικών.

Πριν από λίγο υπέκυψε στα τραύματά της και μία δασκάλα, μεταδίδει από το Βελιγράδι ο Νίκος Πέλπας.

Ένα 14χρονο αγόρι πυροβόλησε τη δασκάλα του σήμερα το πρωί μέσα στην τάξη ενός σχολείου στο Βελιγράδι προτού ανοίξει πυρ εναντίον άλλων μαθητών και φρουρών ασφαλείας σκοτώνοντας και οκτώ μαθητές και έναν φύλακα, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται ότι οκτώ μαθητές και ένας σχολικός φύλακας σκοτώθηκαν και έξι μαθητές νοσηλεύονται . Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένας 14χρονος μαθητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 14χρονος είχε λάβει πριν από λίγες ημέρες κακή βαθμολογία σε κάποια μαθήματα ενώ εικάζεται ότι ο μαθητής ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Αστυνομικοί με κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα απέκλεισαν την περιοχή γύρω από το σχολείο. Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο και διενεργείται έρευνα για τα κίνητρα πίσω από την επίθεση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι ένοπλες επιθέσεις είναι ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο στη Σερβία, όπου οι νόμοι περί οπλοκατοχής είναι πολύ αυστηροί. Ωστόσο στα δυτικά Βαλκάνια υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες παράνομα όπλα έπειτα από τους πολέμους και τις ταραχές των ετών του ’90.

Οι σερβικές αρχές έχουν χορηγήσει αμνηστία σε πολλούς πολίτες που παρέδωσαν ή δήλωσαν τα παράνομα όπλα τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.