Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρεμλίνο: Καταγγέλλει απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν με δύο drones – Aρνείται κάθε εμπλοκή η Ουκρανία



Απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίζεται ότι απέτρεψε η Μόσχα.

Το Κρεμλίνο κατήγγειλε την απόπειρα επίθεσης ως «τρομοκρατική ενέργεια» προσθέτοντας ότι τα «δύο drones που στόχευαν το Κρεμλίνο εξουδετερώθηκαν χάρη στην χρησιμοποίηση των συστημάτων ραντάρ προτού προλάβουν να χτυπήσουν.
Σε δήλωση που μεταδόθηκε από τα ρωσικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων, διευκρινίζεται ότι δεν υπήρξαν θύματα.

Το πρακτορείο RIA μετέδωσε ότι ο Πούτιν δεν βρισκόταν στο Κρεμλίνο την ώρα της «επίθεσης των drones» και ότι αυτήν την στιγμή ο Ρώσος πρόεδρος εργάζεται στο Νόβο Ογκαριόβο, στα περίχωρα της Μόσχας.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ασφαλής και συνέχισε να εργάζεται με το πρόγραμμά του αμετάβλητο.

Βίντεο που κυκλοφορεί στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει καπνό πάνω Κρεμλίνο, το οποίο και κατηγορεί την ν Ουκρανία για την απόπειρα, με επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους, με στόχο τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος έχει κατοικία στο συγκρότημα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.