Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eυχαριστήριο προς το Νοσοκομείο Γιαννιτσών


ΠΡΟΣ: 
ΔΙΟΙΚΗΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημόσια τους Ιατρούς Καραγκιούζη Θωμά και Ντιούδη Μαρία του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών για την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση την οποία υποβλήθηκα και με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση, εμπειρία, ήθος και ανθρωπιά με στήριξαν σε όλους τους τομείς, τόσο προεγχειρητικά όσο και κατά την διάρκεια της Νοσηλείας μου αλλά και μετεγχειρητικά ώστε να εξελιχθεί ομαλά το θέμα υγείας το οποίο αντιμετώπισα.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών αλλά και το σύνολο των εργαζομένων του Νοσοκομείου για την υποδειγματική εκτέλεση των καθηκόντων τους μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον για τους υγειονομικούς και με πολύ δύσκολες συνθήκες εργασίας για την φροντίδα και την επιμέλεια κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών που η ύπαρξη του είναι καθοριστική για την υγεία των Πολιτών των Γιαννιτσών και της Πέλλας .

Ευχαριστώ από Καρδιάς
Κουκάκη Φωτούλα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.