Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Καλής στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ KA1Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμμετοχή, 2 εκπαιδευτικών του σχολείου μας, «ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΗΣ» στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ KA1 Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων.

Ο κ. Χριστοφορίδης Ιωάννης Συντονιστής των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κ. Καρυπίδης Χαράλαμπος συμμετείχαν και παρακολούθησαν ένα δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Βαρκελώνη από 27 Μαρτίου ως 1 Απριλίου 2023.
Παρακολούθησαν το πρόγραμμα “Virtual and Augmented Reality for Schools” «Εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα στα σχολεία». με στόχο, να εξοικειωθούν οι εκπαιδευτικοί στη χρήση των νέων αυτών εργαλείων και στην ενσωμάτωσή τους στην σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία.

Παράλληλα ήρθαν σε επαφή με συναδέλφους από Ιταλία. Ανταλλάξαν απόψεις, ενημερωθήκαν για νέες καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές και δράσεις και άνοιξαν δίαυλους επικοινωνίας για μελλοντική συνεργασία σε προγράμματα κινητικότητας μαθητών Erasmus+.Ως αποτέλεσμα του προγράμματος, θα αυξηθούν οι καινοτόμες δραστηριότητες και θα διευρυνθούν οι ορίζοντες του σχολείου, υλοποιώντας με αυτό τον τρόπο τον πρωταρχικό στόχο του σχολείου μας, που είναι η ευημερία, τόσο της σχολικής όσο και της ευρύτερης τοπικής κοινότητας.

Τα αποτελέσματα του σεμιναρίου καθώς και οι νεοαποκτηθείσες γνώσεις θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση, σε ενδοσχολική επιμόρφωση (τόσο στους μαθητές μας όσο και στους συναδέλφους), στο πλαίσιο της διάχυσης καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα του σχολείου μας.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος Erasmus+ της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Ο Συντονιστής Erasmus
Χριστοφορίδης Ιωάννης


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.