Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Online Στοίχημα: 5 λόγοι για να ποντάρεις στο διαδίκτυο



Το διαδικτυακό στοίχημα αδιαμφισβήτητα παρουσιάζει μεγάλα πλεονεκτήματα σε σχέση με το παιχνίδι όπως το γνωρίσαμε στα επίγεια πρακτορεία. Τόσο η εξέλιξη της τεχνολογίας όσο και ο σύγχρονος τρόπος ζωής έφεραν όλο και περισσότερους παίκτες στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Με το στοίχημα ποδόσφαιρο να είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός οι νόμιμοι online bookmakers έχουν καταφέρει να μετατρέψουν το παιχνίδι σε μία διασκεδαστική και γεμάτη ένταση διαδικασία. Ας δούμε όμως ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που όλο και μεγαλύτερος αριθμός παικτών στρέφεται στο διαδικτυακό στοίχημα. 

Άμεση πρόσβαση στις στοιχηματικές πλατφόρμες 
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν επιτρέπει το παραμικρό χάσιμο χρόνου στην καθημερινότητά μας. Για τους παίκτες η πρόσβαση σε ένα πρακτορείο και η αναμονή σε ουρές για την συμπλήρωση ενός δελτίου μπορεί να προκαλέσει ένα αίσθημα δυσανασχέτησης. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι στοιχηματικές εταιρίες που έχουν κάνει την πρόσβαση στις πλατφόρμες τους μία απολύτως απλή και γρήγορη διαδικασία. Σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να εισέλθετε στον στοιχηματικό σας λογαριασμό με τη βοήθεια ενός υπολογιστή ή του κινητού σας τηλεφώνου. 

Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών 
Σαφώς οι στοιχηματικές επιλογές στο διαδικτυακό στοίχημα είναι κατά πολύ περισσότερες από αυτές που θα σας προσφέρουν σε ένα επίγειο πρακτορείο. Σε μία online πλατφόρμα θα βρείτε χιλιάδες στοιχήματα χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με το άθλημα που επιλέξατε. Χωρισμένα σε βασικά και ειδικά στοιχήματα μπορείτε να επιλέξετε αυτά που προσφέρουν value bet και αξίζουν το ρίσκο τους. Στοίχημα μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητος αθλητισμός και τα τελευταία χρόνια e-sports και virtual sports είναι μόνο κάποιες από τις δημοφιλείς επιλογές των παικτών στις στοιχηματικές πλατφόρμες. 

Ζωντανό Στοίχημα 
Το Live betting αποτελεί την δημοφιλέστερη εφαρμογή στο διαδικτυακό στοίχημα. Εδώ έχετε την ευκαιρία να ποντάρετε σε πραγματικό χρόνο έχοντας αποκτήσει μία σαφή εικόνα για τον τρόπο που εξελίσσεται μία αναμέτρηση. Οι αποδόσεις στο ζωντανό στοίχημα μεταβάλλονται διαρκώς δημιουργώντας ευκαιρίες για sure bets ή διορθώσεις σε pre – game στοιχήματα. 
Εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα σε κάθε αναμέτρηση θα απογειώσει τη δράση στο παιχνίδι σας. Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών σε όλα τα αθλήματα δικαίως φέρνουν το live στοίχημα στην κορυφή των προτιμήσεων των παικτών. 

Live Streaming αναμετρήσεων 
Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν τη δυνατότητα μέσα από ένα εξαιρετικά γρήγορο livestreaming να μεταδώσουν αναμετρήσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Μία εφαρμογή που μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στο στοίχημα. 
Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να σχηματίσουν εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, τις επικρατούσες συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο και πολλές ακόμα πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν τα σωστά πονταρίσματα. Σε συνδυασμό με το Live Betting πραγματικά η διασκέδαση στο online στοίχημα απογειώνεται. 

Προσβασιμότητα 24/7 
Στο online στοίχημα δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν χρονικά όρια και περιορισμοί. Στο διαδίκτυο το παιχνίδι παίζεται 24/7 με το πρόγραμμα των αγώνων να ενημερώνεται διαρκώς με εκατοντάδες αναμετρήσεις. Όταν τα επίγεια πρακτορεία κλείνουν στο διαδίκτυο μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι σας χωρίς περιορισμούς και βιασύνη. 

Οι προσφορές των online bookmakers 
Ένας από τους βασικούς λόγους που οι παίκτες επιλέγουν τις Online στοιχηματικές εταιρίες είναι τα μπόνους και οι προσφορές* που τρέχουν διαρκώς. Μία καλή ευκαιρία για δωρεάν στοιχήματα ή μετρητά που θα βοηθήσουν το παιχνίδι σας. Προσοχή ωστόσο στους όρους και τις προϋποθέσεις που τα συνοδεύουν. Τσεκάρετε πως είστε σε θέση να εκπληρώσετε τις προϋποθέσεις που τα συνοδεύουν προκειμένου να απελευθερώσετε τα χρήματα που θα έχετε κερδίσει από την χρήση των προσφορών. 

Εφαρμογή Cash Out 
Το Cash out ή άμεση αποπληρωμή όπως είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό, αποτελεί μία από τις πιο χρησιμοποιημένες εφαρμογές τα τελευταία χρόνια. Πλέον ο παίκτης μπορεί να εξαργυρώσει το κουπόνι του πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με το αντίστοιχο πάντα αντίτιμο. Δεν χρειάζεται να περιμένετε το σφύριγμα της λήξης για να κερδίσετε στο στοίχημα. Δείτε αν το ποσό που σας προσφέρει ο bookmaker τη δεδομένη χρονική στιγμή και αν φοβάστε πως κάτι μπορεί να στραβώσει μέχρι τη λήξη, κλειδώστε τα κέρδη σας. Βέβαια cash out μπορείτε να κάνετε ακόμα και όταν το ποντάρισμά σας έχει στραβώσει. Βέβαια τα χρήματα που θα σας γυρίσει η στοιχηματική εταιρία είναι πολύ λιγότερα από το αρχικό σας ποντάρισμα αλλά είναι μία καλή ευκαιρία για να μειώσετε τις απώλειες.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.