Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εrasmus+ στο Δημοτικό Σχολείο Αρσενίου (φωτο)



Με μια φαντασμαγορική Αναπαράσταση του ανάμματος της Ολυμπιακής φλόγας και παρουσίαση όλων των δραστηριοτήτων του Προγράμματος ERASMUS+   "DIECI" έλαβε τέλος η επίσκεψη στην Ελλάδα 4 Ευρωπαϊκών Σχολείων (εκπαιδευτικοί και μαθητές) από Ιταλία, Πορτογαλία, Πολωνία και  Ουγγαρία στο Δημοτικό Σχολείο Αρσενίου. Οι εταίροι μας πήραν μέρος στην Αναπαράσταση, τρέχοντας και κρατώντας τον πραγματικό Πυρσό των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004 στην Ελλάδα. Επίσης τις προηγούμενες μέρες οι εκπαιδευτικοί και μαθητές από τις 4 χώρες, και κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας επισκέφτηκαν πολλά αξιοθέατα της περιοχής μας (Βεργίνα, Θεσσαλονίκη, Νυμφαίο, Έδεσσα, Πόζαρ)  και πήραν μια γεύση της πολιτιστικής ζωής, της Ιστορίας μας και της φιλοξενίας των Ελλήνων συναδέλφων τους.
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι, Δήμαρχος Σκύδρας κα. Κατερίνα Ιγνατιάδου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα.Γιακαμόζη Μαρία, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κα. Βέργου Ιωάννα, Η Σχολική μας Σύμβουλος κα. Στυλιανού, οι Διευθύντριες των σχολείων Πετραίας και Λουτροχωρίου, η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Αρσενίου, γονείς και σύσσωμος  ο Σύλλογος Γονέων και διδασκόντων του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, την Δημοτική μας Αρχή που βρίσκεται δίπλα μας και μας στηρίζει, τους καταπληκτικούς γονείς του Συλλόγου μας, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς κι όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε και τίμησε την Ευρωπαϊκή μας γιορτή.
Αξίζει να τονίσουμε ότι οι εταίροι μας έμειναν έκπληκτοι κι ενθουσιάστηκαν με το χαρούμενο και φιλικό πνεύμα των Ελλήνων καθώς και με τη φιλοξενία που απόλαυσαν.

Η Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Αρσενίου
ΧΑΡΙΣΙΑΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ  
arars
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.