Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φλώρινα: Απεγκλώβισαν τρία αρκουδάκια που είχαν παγιδευτεί σε κανάλι (βίντεο)



Τρία μικρά αρκουδάκια που είχαν εγκλωβιστεί σε κανάλι του Φράγματος της Τριανταφυλλιάς στη Φλώρινα, απελευθερώθηκαν μετά την κινητοποίηση κρατικών φορέων και οργανώσεων.

Σε βίντεο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης (ΚΟΜΑΘ) η οποία και ενημέρωσε σχετικώς το υπουργείο Περιβάλλοντος, φαίνονται τα τρία αρκουδάκια να περιφέρονται στο κανάλι, ανήμπορα να βγουν από αυτό. Η μαμά τους τα παρακολουθεί και στη συνέχεια πηδά κι εκείνη μέσα στο λιγοστό νερό, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τα σώσει.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και επί τόπου έσπευσαν άνθρωποι της διεύθυνσης Δασών Φλώρινας της επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η ΚΟΜΑΘ, η αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς και οι περιβαλλοντικές οργανώσεις «Καλλιστώ» και «Αρκτούρος».

Οπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Περιβάλλοντος «τα τρία μικρά αρκουδάκια, πέντε μηνών περίπου, ελευθερώθηκαν στην περιοχή προκειμένου να εντοπιστούν από την μητέρα τους. Η Δασική Υπηρεσία πραγματοποιεί συνεχώς περίπολα στην ευρύτερη περιοχή, για να επιβεβαιώσει την επανασύνδεση της οικογένειας».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.