Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι 15 γυναίκες του νέου κυβερνητικού σχήματος


Το νέο κυβερνητικό σχήμα απαρτίζεται από 49 άνδρες, 15 γυναίκες, συνολικά 64. Η γυναικεία παρουσία καταλαμβάνει το 25%, τέσσερις εκ των οποίων είναι υπουργοί, μία αναπληρώτρια υπουργός και δέκα υφυπουργοί. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην προηγούμενη κυβέρνηση υπήρχαν εννέα γυναίκες.

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, υφυπουργός Υπουργείου Εξωτερικών, η Νίκη Κεραμέως, υπουργός Εσωτερικών, με υφυπουργό την Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η Ζέττα Μακρή και η Δόμνα Μιχαηλίδου υφυπουργοί Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η Ειρήνη Αγαπηδάκη, αναπληρώτρια υπουργός στο Υπουργείο Υγείας, η Χριστίνα Αλεξοπούλου, υφυπουργός στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Αλεξάνδρα Σδούκου, υφυπουργός στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, υφυπουργός στο Υπουργείο Ανάπτυξης, η Λίνα Μενδώνη, υπουργός Πολιτισμού, η Σοφία Βούλτεψη, υφυπουργός στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, η Σοφία Ζαχαράκη, υπουργός στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με υφυπουργό την Μαρία Κεφάλα και η Όλγα Κεφαλογιάννη, υπουργός Τουρισμού, με υφυπουργό την Έλενα Ράπτη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.