Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοτικές Εκλογές 2023: Επισκέψεις και συζητήσεις υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου (φωτο)Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου συνεχίζει τις προεκλογικές του επισκέψεις και συζητήσεις ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου. Επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και αναφέρει σχετικά: 
''Μία δημιουργική εβδομάδα γεμάτη επισκέψεις και συζητήσεις κλείνει.
Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε συνάντηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία με τον διοικητή Κ
Γεώργιος Τσιρόπουλος και πολλα ακόμη στελέχη , όπου συζητήθηκαν θέματα υπηρεσιακά και σχεδιασμού με σκοπό τη δημιουργία στενών σχέσεων και επίλυσης προβλημάτων που απασχολούν την υπηρεσία. Η πολιτική προστασία αποτελεί έναν σημαντικό άξονα της καθημερινότητας που πρέπει να δομήσουμε με όραμα και σχέδιο.
Σειρά στις επισκέψεις μας είχε το Κέντρο Υγείας της Αριδαίας, ο πρωτοβάθμιος πυρήνας περίθαλψης του Δήμου μας.
Μας υποδέχθηκαν η Διευθύντρια του Κέντρου κα. Γούνη και ο ιατρός κ. Λεκάκης. 
Σε πολύ καλό κλίμα συζητήσαμε εκτενώς τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας, όπως η έλλειψη προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού, καθώς επίσης και η υπολειτουργία των ασθενοφόρων.
Επιβάλλεται να διεκδικήσουμε πόρους και προγράμματα από την Κεντρική Κυβέρνηση ώστε και με τη βοήθεια του Δήμου να αναβαθμίσουμε το ρόλο και τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, δημιουργώντας ένα πλαίσιο συνεργασίας με δράσεις προληπτικής ιατρικής, ενημέρωσης και σαφώς υγειονομικής περίθαλψης.
Η υγεία των πολιτών αποτελεί για εμάς ένα στόχο υψίστης σημασίας στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική κοινωνία''.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment