Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια από την Διευθύντρια και το Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Θεωρούμε υποχρέωση μας να εκφράσουμε ένα μεγάλο δημόσιο «Ευχαριστώ» από βάθους καρδίας σε όλους μαζί και σε κάθε ένα σας χωριστά κ. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονία, κ. Σωτήρη Μούκα, Αντιδήμαρχε και Πρόεδρε της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Έδεσσας, μέλη του προεδρείου του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας, συνάδελφοι υπεύθυνοι για τη λειτουργία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης, συνάδελφοι υπεύθυνοι της Βιβλιοθήκης του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας και σε εσάς ανώνυμους και επώνυμους δωρητές βιβλίων προς τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας, γιατί συμβάλλατε από το δικό σας μετερίζι στο στήσιμο και στη λειτουργία της σχολικής βιβλιοθήκης του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας.
Η σχολική μας βιβλιοθήκη θα είναι και τους καλοκαιρινούς μήνες ανοιχτή κάθε Τετάρτη αν θέλετε να μας χαρίσετε και άλλους τίτλους βιβλίων.
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την πολύ καλή συνεργασία και τη συμπαράσταση που μας προσέφερε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2022-2023. 
Επιπλέον, ευχαριστούμε για την προσφορά κερασμάτων την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους και την πολύ συγκινητική γιορτή αποχαιρετισμού που ετοίμασε για τους συναδέλφους που συνταξιοδοτούνται με την επίδοση αναμνηστικών πλακετών. Ελένη Κίτσου, Στράτο Καφετζή, Στέλιο Μπουζάνα, Μαρία Κοδονά, Μαρία Καλούση, Αναστασία Στύλου, Ευαγγελία Τσέκου και όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σας ευχαριστούμε για την αναγνώριση της προσφοράς μας.
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας.

Με εκτίμηση,
ΠΕΛΑΓΙΑ ΓΡΗΓ. ΛΙΑΝΔΗ -2ο ΓΕΛ ΕΔΕΣΣΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.