Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θρήνος στην Αλμωπία για 48χρονη Αστυνομικό που έφυγε από την ζωή


Θλίψη προκάλεσε στην Αλμωπία και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας η τραγική είδηση θανάτου τα ξημερώματα της Τετάρτης της 48χρονης Αρχιφύλακα Χαράς Ακριτίδου, προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Πέλλας. Ήταν παντρεμένη με τρία παιδιά και υπηρετούσε στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας. 
Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στον ΙΝ Αγίου Πολύκαρπου στην Ξιφιανή.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Καλό παράδεισο Χαρά.

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Πέλλας, εκφράζει  τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό της συναδέλφου και προέδρου της Ένωσης Αρχιφύλακα Χαράς Ακριτίδου η οποία έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.   

Συλλυπητήρια του Συνδέσμου Αποστρατων  Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πέλλας
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πέλλας εκφράζουν την οδύνη  τους για τον χαμό της συναδέλφου Χαράς Ακριτίδου. Παράλληλα εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Καλό Παράδεισο να έχεις Χαρά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ελαφρυ ναναι το χωμα που σε σκεπαζει.καλο παραδεισο Χαρουλα.Ι.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.