Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καιρός – Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Βελτιωμένος σε όλη την Ελλάδα με άνοδο της θερμοκρασίας



Σταματούν σιγά-σιγά οι ισχυρές βροχές στο νότιο Αιγαίο και ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, θα είναι σαφώς βελτιωμένος, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο περιμένουμε λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές το πρωί στο ανατολικό κυρίως Αιγαίο, το μεσημέρι και το απόγευμα και στα ηπειρωτικά, ορεινά όμως. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 24 βαθμούς στο νότιο Αιγαίο, έως 29 στην υπόλοιπη χώρα.

Στην Αττική περιμένουμε παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι δυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη είναι πιθανό να βρέξει κυρίως στα γύρω ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς.

Η Κυριακή θα περάσει  με τοπικές μπόρες  στην κεντρική Μακεδονία, το μεσημέρι και το απόγευμα και στα ηπειρωτικά ορεινά, με ήλιο στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία έως 28 με 29 βαθμούς.

Όσο για την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος οι μεσημεριανές μπόρες στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά θα είναι πολύ περιορισμένες, με λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια. Όλα αυτά με βοριά έως 6 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο και θερμοκρασίες έως 30 βαθμούς.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.