Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης - Προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης


Λόγω βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης στην περιοχή Καρκάγια υπάρχει αδυναμία παροχέτευσης νερού στο δίκτυο ύδρευσης. Υπάρχει κίνδυνος χαμηλής πίεσης ή ακόμα και διακοπής νερού στην πόλη της Έδεσσας μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

Τα συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται στην περιοχή από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το πρόβλημα και προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Και ο ΠΡΟΔΡΟΣ της ΔΕΥΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑΧΤΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε τόσες ώρες χωρίς νερό. Από την αρχή να έφτιαχναν το σύστημα πιο γρήγορα θα γινόταν η δουλειά. Είναι στη δεη ή σε ιδιώτες που μπήκαν το πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα μπορούν να συμβούν αυτό που ποτέ δεν συμβαίνει στην Έδεσσα είναι μια ανακοίνωση για να γνωρίζουμε πότε θα έχουμε νερό. Το 2023 αρκεί να χρησιμοποιήσεις τα social για να ενημερώσεις τον κόσμο. Η αδιαφορία όμως στον δημο Έδεσσας κυριαρχεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ Ο ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΡΝΙΣΣΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.