Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Τουρνουά Ιππικής Δεξιοτεχνίας με δεκαπέντε νέους αθλητές (φωτο)Σαράντα πέντε αθλητές ιππασίας από το Κιλκίς, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και τις
Σέρρες δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά ανάπτυξης υπερπήδησης εμποδίων καιιππικής δεξιοτεχνίας, που πραγματοποιήθηκε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Κιλκίς, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.
Οι τριήμεροι αγώνες του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, που δημιούργησαν ένα νέο αθλητικό φυτώριο με δεκαπέντε ακόμα νέους ιππείς να λαμβάνουν άδεια ικανότητας στο άθλημα της ιππασίας, ολοκληρώθηκαν σήμερα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα με τις απονομές των βραβεύσεων στους διακριθέντες.
Τις απονομές από τον Δήμο Κιλκίς, ο οποίος συμμετείχε υποστηρικτικά στη διοργάνωση του τουρνουά, έκανε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.