Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσίαση Επενδυτικού Σχεδίου για την ενίσχυση του ρόλου του Δήμου Έδεσσας προς την ενεργειακή βιωσιμότηταΟ Δήμος Έδεσσας στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του Επενδυτικού του Σχεδίου για την ενίσχυση της πορείας του προς την ενεργειακή βιωσιμότητα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας European City Facility (EUCF) του προγράμματος Horizon 2020, διοργανώνει εκδήλωση διάχυσης των αποτελεσμάτων και δικτύωσης με ενδιαφερόμενους φορείς, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 9.30 π.μ. στο Δημαρχείο Έδεσσας.

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι η επικοινωνία των πολλαπλών ωφελειών των παρεμβάσεων σε όλους τους πολίτες, αλλά και η μεταφορά της εμπειρίας του Δήμου Έδεσσας προς στελέχη άλλων Δήμων που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή αναπτύσσουν αντίστοιχα σχέδια και στρατηγικές για την κλιματική ουδετερότητα, καθώς και η δημιουργία σχέσεων συνεργασίας μεταξύ τους κατά την κατάρτιση και υλοποίηση των σχετικών σχεδίων.

Η συνάντηση εργασίας είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες, φορείς και εμπλεκόμενους στον Δήμο Έδεσσας είτε για δια ζώσης παρακολούθηση στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Έδεσσας.

Στον επόμενο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της συνάντησης https://t.ly/pWG6
ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες της και να συμμετέχετε στην συζήτηση στον παρακάτω σύνδεσμο. https://t.ly/2dwX3


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.