Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας - Τα θέματα


Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 κι ώρα 19:00΄, έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα παρακάτω έντεκα θέματα:

1. Έγκριση παραλαβής Γ1 φάσης της μελέτης «Τοπικό Χωρικό Σχέδιο Δήμου Σκύδρας» και των υποστηρικτικών μελετών: Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, Μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας, Μελέτη Καθορισμού οριογραμμών ρεμάτων, Μελέτη βιώσιμης αστικής κινητικότητας, Επιχειρηματικό σχέδιο του Ν.3982/2011 για επιχειρηματικό πάρκο τύπου Β’.(Ο πλήρης φάκελος της μελέτης βρίσκεται στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και είναι στην διάθεση των δημοτικών συμβούλων). (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΓΑΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ).

2. Έγκριση συγκρότησης επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

3. Έγκριση του 4ου ΑΠΕ του έργου «ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Τ.Κ. ΑΣΠΡΟΥ».

4. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2023.

5. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για τον καθορισμό τελών συμμετοχής της Εμποροπανήγυρης Σκύδρας.

6. Διαγραφές δημοτικών τελών 2023 Γ’.

7. Έγκριση της αριθ. 19/2023 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τροποποίηση θέσης ΑΜΕΑ στην Κοινότητα Σκύδρας.

8. Έγκριση της απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για κοπή δέντρων στην Κοινότητα Σκύδρας.

9. Έγκριση υποβολής αιτήματος για την παράταση απασχόλησης προσωπικού στον Δήμο Σκύδρας και αποδοχή επιχορήγησης της δαπάνης του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους από τον προϋπολογισμό της Δ.Υ.Π.Α. στο πλαίσιο του προγράμματος επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών».

10. Έγκριση της αριθ. 30/2023 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την παράταση των μισθωμάτων Γυμνασίων και Λυκείων Δήμου Σκύδρας.

11. Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για την υπόθεση της εταιρείας «ΔΟΜΙΚΗ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ» από τον νομικό σύμβουλο της υπόθεσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.